Piloții noștri au acaparat podiumul și la Cupa României

La finele săptămânii trecute, s-a desfășurat unul dintre evenimentele automobilistice tradiționale ale verii. Ediția a 10-a a Cupei României la automobilism – VTM Timiș-Nădrag a oferit spectacol pe traseul montan de 3 kilometri, iar pentru secția de specialitate a clubului nostru a adus din nou rezultate foarte bune.

CSC Dumbrăvița a avut doi reprezentanți pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, Marius Giurisici (Clasa 1) și Darius Vîlsan (Clasa 3). De asemenea, dumbrăvițenii s-au impus și în întrecerea pe echipe.

„A fost un concurs plin de reușite, am izbutit să înregistrăm și cel mai bun timp din concurs și ne-am îndeplinit toate obiectivele. După ieșirea din concurs a favoritului, italianul Sarabelli, la sesiunea de antrenamente, focul luptei s-a aprins și mai tare și fiecare pilot a încercat să dea totul pentru o clasare cât mai bună”, ne-a declarat căpitanul echipei noastre, Marius Giurisici.

– Marius Giurisici (Locul 1 – Clasa 1)

– Gabriel Găman (Locul 3 – Clasa 2)

– Darius Vîlsan (Locul 1 – Clasa 3)

– Sergiu Tirla (Locul 2 – Clasa 3)

– CSC DUMBRĂVIȚA (Locul 1 Echipe Auto)

Urmează o pauză de aproape o lună pentru piloții din județul Timiș, luna august consemnând reluarea Campionatului de Automobilism și Karting 2023. Următoarea etapă va avea loc în data de 13 august, Marele Premiu al Municipiului Timișoara, pe traseul obișnuit din centrul orașului de pe Bega.