Piloții noștri au acaparat podiumul și la Deta

Etapa a 3-a a Campionatului de Automobilism și Karting Timiș 2024 a fost din nou o „afacere dumbrăvițeană”. Piloții clubului nostru au urcat „in corpore” pe podiumul de premiere, izbutind câteva victorii extrem de importante, atât pe plan individual, cât și cu echipele la Auto și Karting.

Vremea a fost și ea de partea concurenților, ieri, la Deta Super Rally&Kart 2024, unde publicul numeros a gustat din plin spectacolul automobilistic.

„A fost o etapă reușită, cu public numeros, după cum intuiam. Toate echipajele au mers foarte bine. Bătălia cea mai strânsă – și surpriza în același timp – a venit de la Clasa 2. Diferența dintre colegul nostru, Curelaru, și locul 2 a fost de o singură sutime de secundă. Nu se întâmplă foarte des ca diferența să fie atât de mică. Prin urmare, am reușit să câștigăm din nou majoritatea claselor. Colegul nostru, Stepan, a bifat a doua etapă cu cel mai bun timp din concurs. A fost și a treia rundă consecutivă în care am câștigat și la echipe, deci suntem pe drumul cel bun!”, ne-a declarat căpitanul echipei noastre, Marius Giurisici.

Iată clasările pe podium reușite de piloții CSC Dumbrăvița ieri, la Deta:

Clasări Auto:

– Marius Giurisici (Locul 1 – Clasa 1)

– Darius Stepan (Locul 1 – Clasa 3 și cel mai bun timp din concurs)

– Marius Curelaru (Locul 1 – Clasa 2)

– Sorin Mihoc (Locul 3 – Clasa 2)

– Ștefania Cicu (Locul 2 – Clasa Feminin)

– Luca Sburlea (Locul 1 – Clasa Juniori)

– CSC DUMBRĂVIȚA (Locul 1 Echipe Auto)

Clasari Karting:

– Ștefan Morariu (Locul 1 – Eco Karting)

– Daria Curelaru (Locul 3 – Eco Karting)

– Eric Mihăilescu (Locul 2 – Eco Karting)

– CSC DUMBRĂVIȚA (Locul 1 – Echipe Karting)

Clasări Drift:

– Adrian Balosache (Locul 2 – Clasa Drift)

Următoarea rundă, Grand Prix Lugoj, se va desfășura pe 25 mai, în centrul municipiului de pe Timiș. „De obicei, acolo este cel mai numeros public din anul nostru competițional”, ne-a precizat Marius Giurisici.