Piloții noștri, pregătiți de noi succese în etapa de la Sânandrei!

Campionatul de Automobilism și Karting al județului Timiș a ajuns înaintea etapei a 5-a. Mâine se va desfășura Cupa Timișului-Sânandrei-Gartner Eurotrans 2023, o etapă în care caii putere vor face diferența.

CSC Dumbrăvița aliniază la start 14 echipaje în această etapă, iar căpitanul Marius Giurisici speră la un nou concurs încununat de succese pentru clubul nostru.

„Față de celelalte etape, care putem spune că au fost mai tehnice, de data aceasta avem o etapă pură de viteză. Contează puterea mașinilor, pregătirea acestora, caii putere. Noi avem două victorii în primele patru etape, am reușit până acum să ne clasăm în fruntea ierarhiei generale. Sper să ne consolidăm poziția în urma etapei de duminică, de la Sânandrei. Dar rămâne de văzut ce va fi pe circuit. Cert este că ne dorim una din primele două poziții”, ne-a declarat Marius Giurisici.

Iată lista piloților CSC Dumbrăvița înscriși în etapa de la Sânandrei:

Echipa Auto:

– Marius Giurisici (căpitan) / Honda Civic

– Valentin Nimara / Honda Civic

– Marius Curelaru / Opel Astra

– Răzvan Buzdugan / Bmw E36

– Ștefania Cicu / Opel Corsa

– Cosmin Ciucur / BMW E36

Echipa Karting:

– Deian Marcu / Karting Juniori

– Matteo Damian / Karting Juniori

– Ana Maria Popescu / Karting Kids

– Rareș Pârvan / Karting Kids

– Yannis Muraru / Karting Kids

– Dominic Pavlov / Karting Kids

– David Stoiți / Eco-Karting

Drift:

– Sergiu Tirla / BMW E36

Cupa Timișului-Sânandrei-Gartner Eurotrans 2023 se desfășoară mâine, începând cu ora 10.00, pe platforma asfaltată situată pe Drumul Județean 692, la doi kilometri de intersecția cu DN 69 spre Sânandrei.