Piloții noștri, pregătiți pentru Marele Premiu al Lugojului

Campionatul de Automobilism și Karting Timiș 2023 a ajuns la etapa a 4-a, Grand Prix Lugoj 2023. Se anunță spectacol mâine, în centrul municipiului de pe Timiș, unde se va înregistra un record de participare pentru acest sezon.

Și CSC Dumbrăvița se prezintă într-o formulă extinsă – 17 piloți – iar managerul secției noastre de automobilism și Karting, Marius Giurisici, are așteptări mari de la această etapă.

„Mergem cu cele mai performante mașini din concurs, avem și câteva nume surpriză în echipă, piloți care participă și în campionatele naționale. Cu siguranță, mergem la Lugoj să ne batem pentru primul loc. Să vedem dacă vremea va juca un rol, pentru că e foarte imprevizibilă în aceste zile, dar noi avem pregătite și cauciucurile de ploaie. S-a doborât recordul la această etapă, vor fi 50 de participanți. La Lugoj, circuitul este unul tehnic, în centrul orașului este un asfalt foarte bun, un traseu destul de spectaculos. Sunt șanse pentru toată lumea și cred că exact din acest motiv avem această participare record la această etapă”, ne-a declarat Marius Giurisici.

Iată lista piloților ce ne vor reprezenta mâine la Grand Prix Lugoj 2023:

Echipa Auto

– Marius Giurisici (căpitan ) / Honda Civic

– Florin Sburlea / Mazda 323

– Marius Curelaru / Opel Astra

– Răzvan Buzdugan / BMW E36

– Adrian Gros / Dacia Logan

– Ștefania Cicu / Opel Corsa

– Elisei Groza / Mitsubishi Evolution

– Cosmin Ciucur / BMW E36

Echipa Karting

– Eduard Bucur / Karting Kids

– Adrian Negrescu / Karting Supersport

– Matteo Damian / Karting Juniori

– Ana Maria Popescu / Karting Kids

– Rareș Pârvan / Karting Kids

– Yannis Muraru / Eco – Karting

– Eric Mihăilescu / Eco – Karting

– David Stoiți / Eco-Karting

Drift

– Sergiu Tirla / BMW E36

Concursul va începe la ora 10.00 și se va desfășura pe traseul Str. 20 Decembrie 1989 – Piața Victoriei (sens giratoriu) – Str. Ion Creangă. După terminarea concursului, va avea loc un promo de Eco-Karting, prin care micii spectatori vor putea încerca gratuit aceste monoposturi. Inițiativa aparține Primăriei și Consiliului Local Lugoj.