Piloții noștri promit spectacol pe patru roți la Timișoara

Finalul săptămânii aduce o nouă etapă a Campionatului de Automobilism și Karting Timiș. Runda a 8-a a sezonului 2023 propune Grand Prix Timișoara-Aninoasa Tim 2023, în zona Calea Buziașului, acolo unde piloții de la CSC Dumbrăvița sunt pregătiți să ofere publicului prezent un veritabil spectacol pe patru roți.

Runda de duminică, de la Timișoara, se va desfășura la parcarea de pe strada Siemens spre Calea Buziașului nr. 11 (parcarea din fața ștrandului Sun Beach). Startul se va da la ora 10.00 și se vor disputa două manșe de concurs. Mai mult, organizatorii anunță că, la această etapă, a fost doborât recordul în ceea ce privește numărul de concurenți în sezonul competițional 2023, așa încât cei prezenți în zona de desfășurare a concursului vor avea ce vedea.

„Titlul îl avem deja asigurat cu echipa, mergem să demonstrăm că suntem cei mai buni. Mai avem câteva lupte la individual. Eu mai am nevoie de un punct pentru a-mi asigura locul la Clasa 1, se mai dispută și Clasa Drift, unde e și record de concurenți în această etapă. Va fi spectacol garantat pentru cei care vor veni. Traseul din Calea Buziașului este unul de viteză, cu un asfalt limpede și curat. Văd că și vremea ține cu noi și vom vedea la lucru mașinile puternice”, ne-a declarat căpitanul echipei noastre, Marius Giurisici.

CSC Dumbrăvița va participa la această etapă cu următorii piloți:

Echipa Auto:

– Marius Giurisici (căpitan ) / Honda Civic

– Sergiu Tirla / BMW E36

– Florin Sburlea – Luca Sburlea / Mazda 323

– Marius Curelaru / Opel Astra

– Răzvan Buzdugan / BMW E36

– Ștefania Cicu / Opel Vectra

– Cosmin Ciucur / BMW E36

– Adrian Gros / Dacia Logan

Echipa Karting:

– Nadia Ciucur / Karting Juniori

– Matteo Damian / Karting Juniori

– Ana Maria Popescu / Karting Kids

– Yannis Muraru / Karting Kids

– Rareș Pârvan / Karting Kids

– Eric Mihailescu / Eco-Karting

– Adrian Negrescu / Karting Supersport

Echipa Drift:

– Sergiu Tirla / BMW E36

– Cosmin Ciucur / BMW E36