Piloții noștri turează motoarele la Pișchia

Campionatul de Automobilism și Karting Timiș vine cu o noutate absolută. Mâine e programată runda a 5-a a întrecerii, Grand Tour Pișchia, o etapă nouă în calendar și în care puterea mașinilor va avea cel mai greu cuvânt.

Vor fi două probe speciale, cu câte două manșe fiecare, în care timpii se vor aduna, spre deosebire de majoritatea etapelor din campionat, în care se punctează cea mai bună manșă.

Fiind vorba și de un traseu nou, concursul e deschis oricărui rezultat, consideră căpitanul echipei noastre, Marius Giurisici:

„E o etapă nouă în programul campionatului nostru, o etapă exclusiv de viteză. Vor fi patru probe în care se vor atinge viteze de peste 140 km/h. Astfel că se va vedea puterea mașinilor. Toată lumea e nerăbdătoare datorită noilor trasee, pentru că se preconizează a fi una dintre cele mai frumoase etape din campionat. Suntem neînvinși la jumătatea campionatului și sperăm ca și mâine să facem o figură frumoasă. E un traseu nou, nu știm nici noi la ce să ne așteptăm, deci nu putem preconiza ceva, la fel ca la celelalte. Sunt probe care se adună, la fel ca la Giarmata, deci orice greșeală costă. Așteptăm și publicul în număr cât mai mare, pentru că va fi viteză, deci spectacolul e garantat!”.

Iată piloții care ne vor reprezenta în etapa de mâine, de la Pișchia:

Componență Echipa Auto:

– Marius Giurisici (căpitan) / Honda Civic

– Darius Bulearca / Renault Clio

– Valentin Nimara / Honda Civic

– Marius Curelaru / Opel Astra

– Răzvan Buzdugan-Sergiu Hornea / BMW E36

– Ștefania Cicu / Opel Corsa

– Darius Stepan / Opel GT

– Sorin Mihoc / VW Golf

Componența Echipa Karting:

– Ianis Morariu / Eco-Karting

– Eric Mihăilescu / Eco-Karting

– Yannis Muraru / Kids Karting