Pornim cu speranța unor rezultate bune spre Odorheiu Secuiesc

Secția de tenis de masă a clubului nostru va fi implicată în această săptămână la Campionatul Național U13 (echipe și individual), ce se va desfășura la Odorheiu Secuiesc.

Întrecerea începe mâine, cu competiția pe echipe și va continua până duminică cu concursurile individuale (simplu, dublu și dublu mixt).

Clubul nostru va avea șapte reprezentanți la această competiție: Alexandru Dehelean, Răzvan Popescu, Andrei Cardaș, Marc Szilaghi, Alessia Nemeth, Izabela Deac și Nina Bialis. Ei vor fi însoțiți la Odorheiu Secuiesc de antrenorii Mihaela Ilie și Bogdan Roman.

În prima întrecere, cea pe echipe, ne-am aflat adversarii din faza grupelor. Fetele fac parte din Grupa VII, alături de CSM Buzău și ACS Voința Câmpulung II. Băieții noștri au fost repartizați în Grupa II, din care mai fac parte SCM Gloria Buzău, CSM Râmnicu Sărat și ACS Spartanii Dumbrăveni.

„Ei sunt la primul an în această categorie. Mizăm în primul rând pe băieți să ajungă mai departe, pentru că ei sunt ceva mai mari față de fetițele noastre, care încă sunt la vârsta Paletei de Argint. Sperăm ca ei să ajungă măcar între primii 16, iar dacă vor fi chiar mai sus ne vom bucura. Vorbim ca de fiecare dată realist, nu ne hazardăm la pronosticuri foarte îndrăznețe”, ne-a declarat Nicoleta Husar, managerul secției de tenis de masă a clubului nostru.