Pregătiți de spectacol, în centrul Timișoarei!

După mai bine de o lună și jumătate de pauză, se reia Campionatul de Automobilism și Karting Timiș 2023. Etapa a 6-a programează una dintre cele mai așteptate runde ale sezonului, Marele Premiu al Municipiului Timișoara.

Motoarele se vor tura în parcarea Modex duminică dimineață, începând cu ora 10.00. E cea de-a cincea ediție a acestui concurs automobilistic, ce se va desfășura pe traseul deja consacrat: Parcarea Modex, Zona Pieței Iancu Huniade, Bd. I.C. Brătianu, Strada 20 Decembrie 1989.

„E o etapă tradițională și de interes pentru lumea raliurilor. Cu siguranță, toți vor împinge cât mai tare, pentru că toată lumea își dorește să câștige Marele Premiu al Municipiului Timișoara. Echipele sunt echilibrate, oricine are șanse la victorie. Noi sperăm la o clasare cât mai sus, pentru a ne menține avansul din campionat, care ne permite și o greșeală, dar cu toate acestea noi încercăm să dăm tot ce e mai bun și să câștigăm. Lumea să se aștepte la spectacol, avem și monoposturi, și buggy-uri, secțiuni de karting și eco-karting și, bineînțeles, mașinile care sunt de toate felurile. Cu siguranță va fi un spectacol, se pare că și vremea va ține cu noi, pentru că nu va fi nici prea cald, nici prea frig. O vreme perfectă pentru o plimbare în aer liber și pentru a vedea spectacolul. Fiind duminică, multă lume se plimbă prin centru și sunt sigur că se vor opri să vadă raliul”, ne-a declarat căpitanul echipei noastre, Marius Giurisici.

Piloții care ne vor reprezenta la această etapă sunt următorii:

Echipa Auto:

– Marius Giurisici (căpitan ) / Honda Civic

– Florin Sburlea-Sarah Sburlea / Mazda 323

– Marius Curelaru / Opel Astra

– Răzvan Buzdugan / Bmw E36

– Ștefania Cicu / Opel Corsa

– Sergiu Tirla / Bmw E36

Echipa Karting:

– Eduard Bucur / Kids Karting

– Matteo Damian / Karting Juniori

– Ana Maria Popescu / Karting Kids

– Rareș Pârvan / Karting Kids

– Yannis Muraru / Karting Kids

– Dominic Pavlov / Karting Kids

– Eric Mihăilescu / Eco-Karting

– Adrian Negrescu / Karting Supersport

Duminică, în intervalul orar 8-18, circulația va fi închisă în zona centrală a Timișoarei, mai exact la Parcarea Modex – Pța. Iancu Huniade – Bd. I.C. Bratianu până la intersecția cu Strada Michelangelo – Strada 20 Decembrie 1989 și până la intersecția cu strada Lenau.