Pregătiți de spectacol pe traseul montan de la Nădrag

Piloții secției noastre de automobilism și karting sunt pregătiți pentru unul dintre concursurile tradiționale ale verii. Cupa României la automobilism – VTM Timiș-Nădrag 2023 va avea loc mâine, pe un traseu de aproximativ 3 kilometri.

Fiecare concurent va parcurge patru manșe pe traseul montan de la Nădrag – una de recunoaștere, una de antrenament cronometrat și două de concurs. La final, în jurul orei 16.00, mașinile de concurs vor defila prin Nădrag, unde va avea loc și o expoziție a echipajelor.

„Avem mari așteptări, mai ales că anul trecut am câștigat trofeul. La ediția aceasta, am reușit în premieră să formăm o echipă compusă numai din piloți care merg în campionatele naționale de raliuri. Avem doar piloți profesioniști, astfel că avem așteptări mari, să câștigăm poate toate categoriile, nu doar una sau două. Traseul de la Nădrag e unul de viteză în coastă, un traseu montan. E un concurs tehnic combinat cu viteza, e foarte ușor să ieși în decor, e foarte ușor să te fure curbele. Traseul are peste 3 kilometri și e foarte important să reții curbele”, ne-a declarat căpitanul echipei noastre, Marius Giurisici.

Iată componența echipei noastre:

– Marius Giurisici (căpitan ) / Honda Civic

– Cosmin Ciucur / BMW E30

– Sergiu Tirla / BMW E36

– Gabriel Găman / Seat Ibiza

– Darius Vilsan / Bmw E36

Cupa României VTM Timiș-Nădrag se află la ediția a X-a.