Prestație încurajatoare la Campionatul Național pentru Juniori III pe echipe

Continuă competițiile naționale de tenis de masă, cu participări din partea clubului nostru. La finalul săptămânii trecute, CSC Dumbrăvița a fost prezentă la Odorheiu Secuiesc, locul de desfășurare al Campionatului Național pentru Juniori III pe echipe. La competiția rezervată copiilor de 11-12 ani, echipa noastră s-a calificat pe tabloul principal de 16, reușind o clasare pe locul 9.

Mihai Gherman, Eris Ege, Alexandru Dehelean și Răzvan Popescu au fost cei patru băieți care ne-au reprezentat la Odorheiu Secuiesc. Repartizați în etapa preliminară în Grupa 1, micii noștri sportivi au reușit două victorii – 3-2 cu CSS Târgu Mureș I și 3-1 cu CSM Zalău – înregistrând o înfrângere, scor 0-3, în fața viitoarei campioane naționale, CSS Odorheiu Secuiesc I.

Clasarea pe locul 2 în grupă a permis echipei noastre calificarea directă pe tabloul principal de 16. Dumbrăvițenii s-au oprit în faza optimilor de finală, după o înfrângere dramatică, la mare luptă, 2-3 cu LTNM Târgu Secuiesc.

„Avem speranțe mari în micuții noștri debutanți că le va veni și lor rândul să urce pe podium!”, a transmis antrenoarea echipei noastre, Nicoleta Husar.

Următoarea competiție în care vom avea sportivi implicați va fi Campionatul Național pe echipe pentru Juniori III, categoria 9-10 ani, desfășurată la Câmpulung Muscel, în a doua parte a acestei săptămâni (12-15 mai).