Prestații încurajatoare la Memorialul Dobolyi Aladar de la Târgu Secuiesc

O delegație de 10 tineri jucători de tenis de masă a reprezentat clubul nostru la final de săptămână, la Târgu Secuiesc, la ediția a 7-a a Concursului Internațional „Memorial Dobolyi Aladar”. Întrecerea îi cinstește memoria unuia dintre cei mai importanți antrenori de tenis de masă din zonă.

La competiția din Covasna, cel mai bun rezultat l-a obținut Teodora Șimon – argint la categoria U17. De asemenea, Alexandru Dehelean s-a clasat între primii 16 la categoria U13, iar Matei Silaghi, în primii 32 la aceeași secțiune de vârstă. Au mai participat, din partea CSC Dumbrăvița, Vuk Andrejevic, Răzvan Popescu, Andrei Cardaș, Dominic Kaposta, Isabella Deac, Nina Bialis și Georgia Bocea.

„Cei mici aveau foarte puține competiții în această jumătate a anului, unii au jucat și în două categorii de vârstă, să câștige cât mai multe meciuri în pregătirea lor. E important să vadă și ei cum se pot adapta la copii un pic mai mari decât ei. Unii dintre ei sunt în primii ani în categoria lor, dar s-au apropiat de jucători mult mai rutinați, au și luat câteva seturi, ceea ce ne dă speranțe pentru viitor”, ne-a declarat antrenoarea sportivilor noștri, Nicoleta Husar.

Pentru secția de tenis de masă a clubului nostru urmează, în această săptămână, participarea la Campionatul Național de tineret. Întrecerea se desfășoară la Izvorani, în zilele de joi și vineri.