Prima competiție a toamnei, la Câmpulung Muscel

Cei mai mici dintre sportivii secției noastre de tenis de masă vor fi implicați, la final de săptămână, la Campionatul Național individual și dublu pentru Juniori III (8-10 ani). Întrecerea se desfășoară la Câmpulung Muscel, de vineri până duminică.

Clubul nostru va fi reprezentat în județul Argeș de un lot de șapte sportivi: Răzvan Popescu, Alexandru Dehelean, Lucas Nistor (băieți), Alesia Nemeth, Nina Bialis, Isabella Deac și Georgia Bocea (fete). În proba de dublu, Răzvan Popescu va face pereche cu Răzvan Trif, Alexandru Dehelean cu colegul său Lucas Nistor, Alesia Nemeth cu Bianca Toma (CSM Slatina), Nina Bialis cu colega sa de club, Georgia Bocea.

Dintre cei șapte sportivi care ne vor reprezenta la Campionatul Național, trei s-au remarcat în mod deosebit în stagiul internațional de pregătire de la Krupanj (Serbia): Răzvan Popescu, Alexandru Dehelean și Alesia Nemeth.

Vineri, în prima zi de concurs, vor avea loc grupele preliminare la băieți și fete și tururile preliminare la dublu băieți. Sâmbătă, se vor consuma întrecerile de dublu (băieți+fete), iar tablourile de simplu vor merge până la faza sferturilor de finală. Duminică, în ultima zi, sunt programate semifinalele și finalele întrecerilor de simplu (băieți+fete).