Prima competiție, primele prezențe pe podium pentru piloții noștri

În ultima zi a săptămânii trecute, s-a disputat prima etapă a Campionatului de Automobilism și Karting Timiș din noul sezon, în cadrul Raliului Mărțișorului – Metro 2022. Pe o vreme numai bună pentru un astfel de eveniment, piloții noștri au adunat, în total, șapte clasări pe podium.

La categoria Auto, titlul la individual i-a revenit lui Marius Giurisici (Honda Civic), cel care este și coordonatorul secției de automobilism și karting de la CSC Dumbrăvița. Ceilalți doi piloți ai clubului nostru, Valentin Nimara (Honda Civic) și Adrian Gros (Dacia Logan) nu au adus puncte, astfel că, în clasamentul pe echipe, CSC Dumbrăvița s-a situat pe locul 4.

În schimb, piloții noștri au dominat la Karting, unde s-au impus în toate clasele, obținând și titlul la echipe. Iată clasările piloților noștri de la această categorie:

  • Ana-Maria Popescu ( Locul 1 – Eco Karting)
  • Eduard Bucur ( Locul 2 – Eco Karting )
  • Adrian Negrescu ( Locul 1 – Karting SuperSport )
  • Deian Marcu ( Locul 1 – Karting )
  • Matteo Damian ( locul 2 – Karting )
  • CSC DUMBRĂVIȚA – Locul 1 Karting Echipe

A fost o competiție foarte bună. La Auto au fost peste 30 de piloți, iar la Karting, mai mult de 10. Vremea a ținut cu noi, așa încât și lumea s-a strâns în număr destul de mare. Sigur că a contat și faptul că, în sfârșit, am avut parte de un concurs fără restricțiile sanitare din ultimii doi ani. Tocmai de aceea, au fost și mai mulți concurenți. Ne bucurăm că ne-am mai dezmorțit mâinile și picioarele, pentru că, tot timpul, primul concurs e cel mai dificil”, au fost concluziile lui Marius Giurisici după prima competiție din 2022.

Cea de-a doua etapă a Campionatului de Automobilism și Karting Timiș va avea loc pe 9 aprilie, chiar la Dumbrăvița.