Prima etapă, primele succese pentru piloții noștri!

A început ediția 2023 a Campionatului de Automobilism și Karting Timiș. Prima etapă s-a desfășurat ieri, la Timișoara, în Calea Torontalului, unde numărul mare de participanți înscriși și numeroșii privitori, îmbiați de o vreme superbă de primăvară, au întregit reușita evenimentului.

La Grand Prix Mărțișor – Timișoara-Metro 2023, piloții clubului nostru au reușit nouă clasări pe podium la individual, iar în ceea ce privește echipele, cea de karting a ocupat prima poziție, iar la auto ne-am clasat pe locul al doilea.

Premisele pentru un nou sezon plin de succese pentru motorsportul dumbrăvițean sunt bune, spune managerul secției de automobilism și karting a clubului nostru, Marius Giurisici: „Concluziile sunt bune, echipa a mers destul de bine. Suntem mândri de junioara Ștefania Cicu, care a reușit să se claseze pe locul 3 la primul ei concurs. Sunt sigur că își vor ridica nivelul și ceilalți colegi pentru viitoarele etape și sunt convins că vom avea șanse mari de reușită în acest sezon. Etapa s-a desfășurat fără nicio problemă, asfaltul a fost perfect și toată lumea a plecat fericită acasă. Inclusiv concurenții care au venit din țară au fost foarte mulțumiți și au spus că vor reveni la Timișoara!”.

Iată clasările piloților noștri în runda inaugurală a campionatului:

Auto:

– Marius Giurisici (Locul 1 – Clasa 1)

– Sergiu Tirla (Locul 2 – Clasa 3)

– Alin Lăpădușa (Locul 3 – Clasa 3)

– Ștefania Cicu (Locul 3 – Juniori)

– CSC DUMBRĂVIȚA (Locul 2 Echipe Auto)

Karting:

– Darius Becheru (Locul 1 – Eco Karting)

– Mihai Muraru (Locul 2 – Eco Karting)

– Adrian Negrescu (Locul 1 – Karting)

– Deian Marcu (Locul 2 – Karting)

– CSC DUMBRĂVIȚA (Locul 1 Karting Echipe )

Drift:

– Sergiu Tirla (Locul 2 – Drift)

Următoarea rundă va avea loc peste mai bine de o lună. Așteptarea e cu atât mai mare cu cât e vorba de runda desfășurată la noi acasă, Rally-Kart Dumbrăvița 2023!

„Băgăm mașinile înapoi în garaj și facem pregătiri intense pentru următoarea etapă, cea de acasă, de la Dumbrăvița, din 22 aprilie. Ne dorim să ne prezentăm cât de bine se poate, pentru că e mereu o etapă specială”, a mai spus Marius Giurisici.