Promovare la mare luptă în Divizia A!

Echipa feminină de tenis de masă a clubului nostru a reușit promovarea în Divizia A. Fetele noastre au câștigat astăzi manșa retur a barajului cu CS Universitatea Craiova, scor 3-2, pe teren propriu. Cu același scor se impusese și formația olteană în turul de săptămâna trecută, însă departajarea s-a făcut la setaveraj (11-7 pentru echipa noastră azi; 9-8 pentru craiovence în prima manșă).

Au fost din nou jocuri interesante și extrem de disputate între cele două echipe. Mihaela Ilie a adus primul punct al meciului pentru CSC Dumbrăvița, după care Craiova a întors rezultatul, prin victoriile reușite de Diana Radu și Andreea Jifcu la Andreea Ghiroceanu, respectiv Alesia Pauliuc. Experiența Mihaelei Ilie și-a spus cuvântul în confruntarea cu Dana Radu, reușind să egaleze situația la „general”. În meciul ultim, Andreea Ghiroceanu s-a impus cu 3-1 în fața Mădălinei Orban, după ce în turul din Bănie, sportiva noastră a scăpat victoria printre degete în fața fostei jucătoare a Dumbrăviței, după ce avusese 2-0 la seturi.

Iată rezultatele complete ale manșei retur:
MIHAELA ILIE – Mădălina Orban 3-0 (11-3, 11-6, 11-9)
ANDREEA GHIROCEANU – Diana Radu 1-3 (5-11, 11-7, 8-11, 8-11)
ALESIA PAULIUC – Andreea Jifcu 1-3 (11-7, 8-11, 5-11, 11-13)
MIHAELA ILIE – Diana Radu 3-0 (11-5, 11-4, 11-2)
ANDREEA GHIROCEANU – Mădălina Orban 3-1 (11-4, 11-2, 9-11, 11-9)

După meci, antrenoarea Nicoleta Husar a tras concluziile unei promovări extrem de muncite, dar pe deplin meritate de fetele noastre: „A contat faptul că am jucat acasă, că am fost și eu alături de fete, am și făcut unele modificări pe foaia de joc. Am mers pe o altă miză pentru fiecare punct, set și joc disputat. Dacă fetele mai tinere au pierdut săptămâna trecută cu 3-0, acum au cedat mult mai strâns, cu 3-1. Iar soarta promovării s-a răsturnat acolo unde pierdusem noi teren în tur. La Craiova, Andreea Ghiroceanu a pierdut cu 3-2 de la 2-0 la seturi, iar acum și-a luat revanșa, având tot 2-0, dar reușind să câștige cu 3-1. Ea a început ceva mai târziu tenisul de masă, se simte că presiunea competiției e ceva mai mare la ea, dar pas cu pas a mers tot mai bine. Iar rezultatul final a confirmat acest lucru”.

La aceeași oră, tot în Sala Polivalentă din Dumbrăvița, s-a mai disputat un meci, returul play-off-ului de menținere în Superligă, între ACS Dumbrăvița și CSM Slatina. Echipa din comuna noastră a câștigat returul cu 3-0, același scor cu care se impusese în manșa tur, disputată în urmă cu două zile, în deplasare.