Rally-Kart Dumbrăvița 2022, un real succes pe toate planurile

La finalul săptămânii trecute, emoția concursurilor automobilistice s-a întors la Dumbrăvița. Sâmbătă, în zona Sălii Polivalente, s-au turat motoarele la Rally-Kart Dumbrăvița 2022, care a contat ca etapa a 2-a a Campionatului de Automobilism și Karting Timiș. Rezultatele au fost pe măsură pentru piloții CSC Dumbrăvița, care au obținut titlul la karting și, în total, au adunat șapte prezențe pe podiumul de premiere. Și din punct de vedere organizatoric, competiția a fost un succes.

La auto, Clasa 1, Marius Giurisici a încheiat din nou pe prima poziție, la fel cum s-a întâmplat și în prima etapă a campionatului, desfășurată la Timișoara, la Metro 2.

O prestație de excepție au reușit cei de la karting. Clasări pe prima poziție au bifat Ana-Maria Popescu (Eco-Karting), Adrian Negrescu (Karting SuperSport) și Deian Marcu (Karting), la care s-a mai adăugat victoria din clasamentul pe echipe. Clasări pe locul 2 au mai reușit Eduard Bucur (Eco-Karting) și Matteo Damian (Karting)

„A fost o etapă desfășurată în condiții excelente, având în vedere că imediat după încheierea competiției a început o ploaie torențială, care cu siguranță ne-ar fi afectat parcursul pe traseu. Totul a fost în regulă! Kartiștii au reușit cea mai bună evoluție, au ocupat locul 1 la toate clasele de karting și au obținut titlul și cu echipa. La clasa auto, a fost o bătălie foarte strânsă, la câteva sutimi de secundă s-a făcut departajare. Ca organizare, etapa de la Dumbrăvița a ieșit cel mai bine. Am avut și observator federal și la fiecare aspect am primit 10 din 10!”, ne-a declarat managerul secției de automobilism și karting a clubului nostru, Marius Giurisici.

Următoarea etapă din calendarul Campionatului de Automobilism și Karting Timiș se va desfășura pe 30 aprilie, la Deta.