Rally-Kart Dumbrăvița 2023, un succes pe toate planurile

A doua etapă a Campionatului de Automobilism și Karting Timiș 2023 a reprezentat un succes pe toate planurile pentru clubul nostru. Cu atât mai mult cu cât a fost runda cea mai așteptată pentru piloții noștri, cea de acasă, de la Dumbrăvița. Pe o vreme superbă de primăvară, spectacolul automobilistic a fost la cotele cele mai înalte în zona Sălii Polivalente, la Rally-Kart Dumbrăvița 2023.

În total, au fost 10 clasări pe podium pentru piloții noștri la individual, iar CSC Dumbrăvița a luat locul 1 la echipe atât la clasa auto, cât și la karting!

„Anul trecut nu am luat primul loc la echipe, dar în acest an am adus trofeul acasă. Am reușit pe toate planurile, și la auto, și la karting. Suntem mândri de realizările noastre, s-a văzut pregătirea din ultima perioadă. Vremea a fost perfectă, n-a fost niciun incident pe traseu, nicio problemă tehnică și am reușit să ne ridicăm la standardele impuse. Lumea a fost împărțită între meciul de fotbal și circuit. Noi am început ceva mai devreme, unii au venit de la prima oră, apoi au mers spre stadion și au revenit la premiere. A ieșit totul perfect”, a declarat managerul secției de automobilism și karting a clubului nostru, Marius Giurisici.

Iată clasările pe podium reușite de piloții noștri la Rally-Kart Dumbrăvița 2023:

Clasări Auto:

– Marius Giurisici (Locul 1 – Clasa 1)

– Răzvan Buzdugan (Locul 2 – Clasa 3)

– Marius Curelaru (Locul 2 – Clasa 2)

– CSC DUMBRĂVIȚA (Locul 1 Echipe Auto)

Clasari Karting:

– Eric Mihăilescu (Locul 1 – Eco Karting)

– Mihai Muraru (Locul 2 – Eco Karting)

– Deian Marcu (Locul 2 – Karting Juniori)

– Matteo Damian (Locul 3 – Karting Juniori)

– Bucur Eduard (Locul 1 – Kids Karting)

– Dominic Pavlov (Locul 2 – Kids Karting)

– Rareș Pârvan (Locul 3 – Kids Karting)

– CSC DUMBRĂVIȚA (Locul 1 Karting Echipe)

Etapa a 3-a a Campionatului de Automobilism și Karting Timiș 2023 va avea loc în data de 6 mai, la Deta.