Revenire după vacanță cu emoții la Becicherecu Mic

Campionatul de Automobilism și Karting Timiș a revenit după o vacanță de circa o lună, cu etapa a VII-a, desfășurată sâmbătă, la Becicherecu Mic. Pe un traseu proaspăt asfaltat, pe care se afla încă destul de mult pietriș, piloții noștri au avut emoții mai mari decât de obicei, dar în linii mari concursul a fost un succes, CSC Dumbrăvița conducând în clasamentul general și la clasa auto, și la karting.

„Am obținut locul 2, unul prin care ne consolidăm poziția de lideri în clasamentul general. A avut câștig de cauză cine s-a adaptat mai bine suprafeței de rulare, pentru că au fost unele probleme din acest punct de vedere. A fost ceva mai mult pietriș decât ne așteptam, se înfunda mașina pe unele zone. Dar e bine că am terminat cu bine. În mare parte, cum spuneam, suntem mulțumiți pentru că ne consolidăm pozițiile pe toate fronturile. A contat și faptul că suntem în perioada concediilor, astfel că numărul de participanți a fost ceva mai redus”, ne-a declarat Marius Giurisici, managerul secției de automobilism și karting a clubului nostru.

Iată rezultatele înregistrate de piloții noștri la Cupa Timișului de la Becicherecu Mic:

Auto:

  • Marius Giurisici (Locul 2 – Clasa 1)

Karting:

  • Dominic Pavlov Locul 1 – Eco Karting)
  • Deian Marcu (Locul 1 – Karting)
  • CSC DUMBRĂVIȚA – Locul 1 Karting Echipe

Următoarea etapă a campionatului e programată la finele acestei săptămâni, sâmbătă, 13 august. E vorba despre Rally-Kart Giarmata-Pișchia, o rundă ușor diferită față de celelalte din calendar. „E un concurs mai mult de anduranță. Sunt cinci probe speciale față de una sau două câte sunt la o etapă obișnuită, în trei locații diferite”, ne-a spus Marius Giurisici.