Rezultate frumoase pentru copiii noștri la Târgu Secuiesc

Secția de tenis de masă a clubului nostru a fost reprezentată de 11 sportivi la finalul săptămânii trecute, la ediția a 6-a a Concursului Internațional „Memorial Dobolyi Aladar”, desfășurat la Târgu Secuiesc. Cea mai importantă reușită a fost în concursul feminin U15, unde Teodora Simon s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Întrecerea de la Târgu Secuiesc s-a desfășurat în memoria unuia dintre cei mai importanți antrenori din zonă, Dobolyi Aladar, și s-a bucurat de prezența celor mai talentați tineri practicanți de tenis de masă din România, Republica Moldova, Ungaria, Serbia și Bosnia.

CSC Dumbrăvița s-a prezentat la start cu 11 sportivi: Nina Bialis, Isabella Deac, Georgia Bocia, Răzvan Popescu (la U9), Alessia Nemeth, Alexandru Dehelean, Matei Silaghi, Dragoș Tucuină (la U11), Vuk Andrejevic (la U13), Teodora Simon, Patrick Picu (la U15).

Teodora Simon s-a clasat pe primul loc la cateogria ei de vârstă, iar printre rezultatele notabile ale copiilor noștri mai amintim două locuri 5, reușite de Alessia Nemeth (U11) și Răzvan Popescu (U9), plus calificări pe tabloul de 16 pentru Alexandru Dehelean (U11), Vuk Andrejevic (U13) și Patrick Picu (U15).

„O parte dintre copii sunt încă la inițiere, mai cu seamă cei de U9 și U11. Ei nu au prins prea multe competiții în prioada pandemiei. La Teodora Simon ne și așteptam să aibă o evoluție foarte bună, mai ales că ea este și componentă a echipei noastre de Divizia A. Nu am contat pe Dora Moldovan, care e legitimată și la un club din Italia, a avut și acolo o competiție și am ținut să ne respectăm înțelegerea cu cei de acolo. Au fost două zile pline de meciuri, în care au apărut răsturnări de scor, dar iată că am reușit să obținem câteva rezultate frumoase. Țin să-i felicit pe toți copiii câștigători și pe toți participanții pentru efortul lor din timpul concursului”, ne-a declarat antrenoarea Nicoleta Husar, care a fost asistată la Târgu Secuiesc de Mihaela Ilie și Andreea Ghiroceanu.

Urmează două săptămâni pline pentru sportivii secției noastre. În weekend-ul ce urmează, la Sala Polivalentă din Dumbrăvița se va desfășura Cupa României la seniori și tineret, iar de săptămâna viitoare ne „mutăm” la Bistrița, unde se desfășoară, în zile succesive, Top 16 – Juniori I, Top 16 – Seniori și Campionatul Național de tineret – ultimele competiții din calendarul Federației Române de Tenis de Masă din anul 2022.