S-a încheiat proba pe echipe la Campionatul Național pentru Juniori 1

În aceste zile, sportivii secției noastre de tenis de masă se află la București, unde duminică a început Campionatul Național pentru Juniori 1. Prima întrecere care s-a încheiat a fost cea destinată echipelor, unde tinerii sportivi pregătiți de Nicoleta Husar au avut o comportare bună, în condițiile în care cei mai mulți dintre componenții echipelor noastre sunt mai mici ca vârstă decât adversarii lor.

Prestațiile cele mai bune le-a avut echipa masculină, compusă din Daniel Moldovan, Bogdan Badea, Adrian Popescu și Fabian Bugarin. În faza grupelor, băieții noștri au fost repartizați în Grupa 1, pe care au încheiat-o pe locul 2, cu un bilanț de trei victorii și o înfrângere. Succesele au fost toate cu același scor, 3-1, în fața formațiilor CSS Craiova, CSM Bistrița III și OK Club București I, iar eșecul a fost înregistrat în fața echipei CSA Steaua București I, scor 0-3. Ajunși în grupa locurilor 5-8, dumbrăvițenii au înregistrat o victorie și două eșecuri. A fost 3-1 cu LNTM Târgu Secuiesc, 0-3 cu CSA Steaua București II și 2-3 cu CSM Bistrița II. În final, băieții noștri au încheiat competiția pe locul 7.

La fete, echipa noastră, formată din Dora Moldovan, Alesia Pauliuc și Victoria Mihailov, a fost repartizată în Grupa 4, unde a reușit o victorie – 3-0 cu OK Club București – și a înregistrat două înfrângeri, 0-3 cu CSM Arad și 1-3 cu CSM Mediaș. În urma acestor rezultate, fetele noastre au mers mai departe în grupa locurilor 13-16, unde au obținut două succese – 3-1 cu Nef Turnu Severin și 3-0 cu OK Club București – înregistrând și un eșec, 1-3 cu CSS Craiova. La final, echipa noastră s-a regăsit pe locul 14 în clasamentul general.

Competiția din Sala Polivalentă bucureșteană continuă. Astăzi a început proba de dublu mixt și urmează să se desfășoare primele meciuri de dublu, masculin și feminin.