În perioada 29.08 – 01.09 2021, la Izvorani, langa Bucuresti, s-a desfășurat Top 16 pentru juniori I (16 – 19 ani) și juniori II (13 -15 ani), competitie rezervata celor mai bine clasati tineri jucatori de tenis de masa din tara, la care au participat 4 sportivi de la CSC Dumbravita: Daniel Moldovan, la juniori I, si respectiv Dora Moldovan, Patrick Rakoczi și Alexandru Iordan, la juniori II.

Invingatorii sunt: Darius Movileanu – CSA Steaua București (juniori I baieti), Elena Zaharia – LPS Constanța (juniori I fete), Iulian Chirița – ACS Voința Câmpulung (juniori II baieti) si Bianca Mei-Roșu – LPS Constanța (juniori II fete).
In ce priveste jucatorii nostri, trebuie spus ca Patrick Rakoczi și Alexandru Iordan au evaluat la o categorie mai mare de varsta, ei fiind încă juniori III (10 -12 ani). Pe de alta parte, Daniel Moldovan si Dora Moldovan se situeaza la limita inferioara de varsta in categoriile lor, mai avand fiecare drept de joc inca 2 ani la juniori I si respectiv II.
Chiar dacă au suferit înfrângeri, ele au survenit la mare lupta, sportivii noștri batandu-se pentru fiecare punct, iar la finalul competitiei toti cei 4 s-au clasat pe pozițiile 9 -12.
Luna viitoare, ei vor juca în Campionatul Național de seniori pe echipe, Divizia A masculin, respectiv Divizia B feminin, unde speram sa aibe evoluții și mai bune.