S-a încheiat vacanța pentru piloți! Mâine turăm motoarele la Becicherecu Mic

Campionatul de Automobilism și Karting Timiș se reia după ceva mai mult de o lună de pauză, cu etapa a VII-a din calendar. E vorba despre Cupa Timișului – Becicherecu Mic 2022, o etapă care se anunță plină de provocări pentru toți piloții implicați în concurs.

Startul se va da mâine dimineață, la ora 10.00, din centrul comunei Becicherecu Mic, iar traseul va continua pe strada Gării (de la intersecția cu strada Crucii până la Drumul Național) și strada Biserica Catolică (până după intersecția cu strada Berzelor).

„Revenim cu forțe proaspete după vacanță. Sperăm la rezultate bune atât în probele individuale, cât și cu echipa. Căldura foarte mare ne va da bătăi de cap, pentru că și asfaltul va fi foarte încins. E o etapă care trebuia să se desfășoare în luna mai, dar s-a mutat mai târziu din cauza lucrărilor la infrastructura rutieră. S-au terminat între timp și acele lucrări, drumul e proaspăt făcut, dar a mai rămas un pic de praf, așa cum se mai lasă în urmă la astfel de lucrări. E drept, dar nu e chiar curățat. E unul dintre concursurile de viteză îmbinate cu tehnică”, ne-a declarat Marius Giurisici, managerul secției de automobilism și karting a clubului nostru.

Iată piloții care ne vor reprezenta în etapa de mâine:

Echipa Auto:

  • Marius Giurisici (căpitan) / Honda Civic
  • Adrian Gros / Dacia Logan

Echipa Karting:

  • Deian Marcu / Karting
  • Dominic Pavlov / Eco-Karting