Săptămână importantă pentru echipa feminină de tenis de masă

Echipa feminină de tenis de masă a clubului nostru va disputa, în această săptămână, două jocuri importante în Superligă, ambele în deplasare.

Vineri, 19 aprilie, de la ora 9.30, vom juca în compania echipei CS Politehnica Iași, iar a doua zi, sâmbătă, 20 aprilie, tot de la ora 9.30, întâlnim CSM Bistrița.

Cele două deplasări vor fi abordate cu Mihaela Ilie, Andreea Zanfir și Natalia Plokhotnyuk. Cea din urmă vine pentru aceste două confruntări tocmai din Estonia, unde se află alături de soțul ei, Mykhailo, fostul atacant al echipei noastre de fotbal, actualmente legitimat la formația de primă ligă FC Nõmme United.

„Trebuie să facem meciuri cât mai bune, pentru a ne păstra poziția. Sperăm să și reușim. Medalii se vor acorda și pentru locul 4, așa este sistemul, dar oricum noi ne dorim să obținem victorii. Așteptăm ca fetele să fie într-o formă bună, deși știm că surorile Mihaela Ilie și Andreea Zanfir sunt implicate și pe partea de antrenorat, fac multe deplasări și nu mai au poate atât de mult timp pentru antrenamentele lor”, a declarat antrenoarea echipei noastre, Nicoleta Husar.

În altă ordine de idei, secția de tenis de masă de la CSC Dumbrăvița se pregătește și de participarea la Campionatul Național U13, ce va avea loc săptămâna viitoare, la Odorheiu Secuiesc (24-28 aprilie).