Săptămână plină pentru juniorii U11, la Câmpulung Muscel

De mâine până duminică, localitatea Câmpulung Muscel va găzdui Campionatul Național U11 la tenis de masă (echipe+individual), unde clubul nostru trimite șapte sportivi. Ne vor reprezenta la această întrecere Alexandru Dehelean, Răzvan Popescu, Andrei Cardaș, Mark Szilaghi, Alesia Nemeth, Isabela Deac și Nina Bialis.

Primele două zile, sunt dedicate concursului pe echipe, unde CSC Dumbrăvița are câte o formație înscrisă la masculin și feminin. Echipa de băieți e formată din Alexandru Dehelean, Răzvan Popescu și Andrei Cardaș, iar cea de fete din Alesia Nemeth, Isabela Deac și Nina Bialis.

Mai apoi, vor începe întrecerile individuale, unde Alexandru Dehelean și Alesia Nemeth vor încerca să se claseze între primii 16, pentru a participa la competiția Top 16 pentru juniori U11, ce va avea loc în perioada 8-9 iulie la Supuru de Jos, județul Satu Mare.

„Sperăm ca Alex Dehelean și Alesia Nemeth să ajungă cât mai sus, poate între primii 16. E important pentru ei, deoarece apoi urmează Top 16 la această categorie de vârstă și astfel și-ar asigura participarea acolo. Alesia Nemeth se află în clasament acum printre primii 16, dar să sperăm că și evoluția ei la Câmpulung va fi cât mai bună, pentru a-și păstra locul. Calificarea celor doi la competiția de la Supuru de Jos ar fi mulțumitoare. Echipele nu le avem foarte omogene, pentru că avem acolo și copiii mai mici, de 8-10 ani, care au participat recent la Paleta de Argint. De aceea spun că mizăm la rezultate mai bune la individual”, ne-a declarat antrenoarea sportivilor noștri, Nicioleta Husar.