Se joacă promovarea în Divizia A: „Cert este că noi nu cedăm!”

Echipa feminină de tenis de masă a clubului nostru dispută mâine, în sala proprie, meciul decisiv pentru promovarea în Divizia A. După ce a cedat la mare luptă, scor 2-3, manșa tur a barajului cu CS Universitatea Craiova, fetele noastre sunt decise să întoarcă rezultatul în confruntarea de mâine.

În turul din Bănie, au fost meciuri echilibrate între fetele noastre și cele de la Craiova. Diferența s-a făcut, practic, la meciul pierdut dramatic de Andreea Ghiroceanu, 2-3 cu Mădălina Orban, după 2-0 la seturi pentru sportiva noastră. Tocmai de aceea, antrenoarea Nicoleta Husar e convinsă că soarta barajului se poate întoarce în favoarea noastră.

„Jocul e deschis, în principiu se poate răsturna situația. Cert este că noi nu cedăm! Vom face tot ce ține de noi pentru a ne impune, va conta enorm fiecare set și fiecare punct pe care vom reuși să îl câștigăm. Depindem foarte mult de forma de joc din ziua meciulul. Mizăm pe faptul că, jucând acasă, fetele sunt mult mai motivate și au o dorință mai mare de a câștiga”, ne-a declarat Nicoleta Husar.

Cel mai probabil, echipa noastră va miza tot pe o formulă de trei jucătoare – Mihaela Ilie, Andreea Ghiroceanu și Alesia Pauliuc – în condițiile în care Dora Moldovan continuă să se confrunte cu probleme medicale.

„Dora nu s-a simțit ieri foarte bine și probabil că vom juca în continuare cu Alesia Pauliuc. Ea a avut și o viroză, nici genunchiul nu e foarte bine și abia săptămâna viitoare va face un RMN la ambele picioare. Din ceea ce am depistat noi, e o problemă de postură ce duce la dureri de la nivelul coloanei până în jos spre genunchi”, ne-a precizat Nicoleta Husar.

Returul barajului de promovare în Divizia A, CSC Dumbrăvița – CS Universitatea Craiova, va avea loc mâine, de la ora 10.00, în Sala Polivalentă din Dumbrăvița. Precizăm că, simultan, în aceeași sală, va avea loc returul confruntării dintre ACS Dumbrăvița și CSM Slatina, din play-off-ul Superligii (ieri, în tur, clubul din comuna noastră s-a impus cu 3-0 la Slatina).