Se reiau campionatele! Fetele merg la Moinești pentru a-și consolida primul loc

Echipa feminină de tenis de masă a clubului nostru se pregătește de lunga deplasare către Moinești, unde în perioada 17-19 martie e programat returul Diviziei B. După tur, CSC Dumbrăvița ocupă primul loc în Seria a II-a, cu 8 puncte, la o lungime în fața echipei din Râmnicu Sărat și la două de cea din Giurgiu.

Obiectivul fetelor e să își consolideze prima poziție, de pe care să intre în play-off”, ne-a declarat antrenoarea Nicoleta Husar, care a înscris pentru echipa noastră un lot format din Mihaela Ilie, Andreea Ghiroceanu (fostă Balint), Dora Moldovan și Alessia Pauliuc.

Joi, 17 martie, sunt programate primele trei runde ale returului. CSC Dumbrăvița se va duela cu CSS Sfântu Gheorghe (ora 9.00), SCM Dunărea Giurgiu (ora 11.00), iar în runda a treia va sta, din cauza numărului impar de echipe. Vineri, 19 martie, sunt programate ultimele două runde ale returului, în care fetele noastre se vor duela cu ACSO Viitorul Pantelimon (ora 9.00) și CSM Râmnicu Sărat (ora 11.00).

Nicoleta Husar nu va însoți echipa la Moinești, deoarece întrecerea de Divizia B a fetelor se suprapune cu returul Diviziei A la masculin, care va avea loc, tot la finalul acestei săptămâni, la Bistrița.

„Nu voi putea merge la Moinești, poate spre final de săptămână voi merge la Bistrița, la competiția băieților. Cu echipa feminină de Divizia B va merge Mihaela Ilie și în calitate de antrenoare. Are o anumită experiență, mi-a fost și jucătoare în Superligă, așa încât am mare încredere în ea. Sigur că voi ține legătura cu toată lumea, după fiecare meci, și să sperăm că totul va fi bine”, ne-a precizat Nicoleta Husar.