Se turează motoarele! Sâmbătă se desfășoară Rally-Kart Dumbrăvița 2022

Amatorii de sporturi cu motor din Dumbrăvița vor avea parte de un veritabil festin la acest final de săptămână. Sâmbătă, 9 aprilie, se desfășoară Rally-Kart Dumbrăvița, competiție care punctează și ca etapa a 2-a a Campionatului de Automobilism și Karting Timiș.

Desfășurarea etapei acasă, în Dumbrăvița, reprezintă o provocare pentru piloții secției noastre de automobilism și karting, care și-au propus să-și adjudece trofeul cel mai râvnit din concurs.

„Ne dorim să asigurăm măcar o clasare pe primul loc pentru echipa dumbrăvițeană. E etapa noastră, de acasă, așa încât și presiunea va fi mai mare decât de obicei. Dar, ca de fiecare dată, ne-ar face mare plăcere să aducem trofeul cel mare pentru dumbrăvițeni”, ne-a declarat Marius Giurisici, campionul de anul trecut și, totodată, managerul secției de automobilism și karting din cadrul CSC Dumbrăvița.

Pentru al doilea an la rând, traseul de concurs va fi amenajat în zona Sălii Polivalente, mai exact în parcare și pe străzile Codrului și Stejarului, precum și în parcarea străzii Creației. Organizatorii și, totodată, Primăria Comunei Dumbrăvița îi atenționează pe posesorii de autovehicule să nu parcheze în zonă pe timpul desfășurării evenimentului (sâmbătă, în intervalul orar 9.00 – 16.00!).

Iată traseul pe care va avea loc întrecerea automobilistică:

„Traseul este în zona Sălii Polivalente, este pentru al doilea an când se amenajează acolo. Deci, vorbim despre un traseu relativ nou, dar concurenții noștri sunt pregătiți. Pot spune că acest traseu este mai tehnic decât cel din parc. Cel vechi avea multe linii drepte și conta mult puterea mașinii. Cel de la Sala Polivalentă, fiind mai tehnic, mai mulți concurenți au șanse la locul 1”, ne-a explicat Marius Giurisici.

La această etapă, CSC Dumbrăvița se va prezenta la grila de start în următoarea componență:

Echipa Auto:

  • Marius Giurisici (căpitan și campionul de anul trecut) / Honda Civic
  • Valentin Nimara / Honda Civic
  • Adrian Gros / Dacia Logan

Echipa Karting

  • Adrian Negrescu / Kart Supersport
  • Deian Marcu / Karting
  • Matteo Damian / Karting
  • Eduard Bucur / Karting Electric
  • Ana-Maria Popescu / Karting Electric