CSC Dumbravita Rally & Kart Team va lua startul sambata, 4 septembrie, in etapa a V-a din Campionatul de Automobilism si Karting Timis, denumită Rally-Kart Giarmata-Pischia 2021. Iata cateva informatii relevante despre aceasta foarte interesanta competitie:

– Ora 10:01: START in centrul comunei Giarmata, unde se vor desfășura mansa 1 si 2 de concurs.

– Aprox ora 12:30: START mansa 3 si 4 de viteza, in Bencec

– Aprox ora 14:00: START mansa 5, pe platforma INDUS SRL, la intrare in Giarmata.

Festivitatea de premiere va avea loc in parcul comunei Giarmata.

Echipa CSC Dumbravita Rally: Marius Giurisici (Capitan) – Honda Civic , Nicolae Dragomir – Seat Leon , Alexandru Maftei – BMW.

Echipa CSC Dumbravita Karting: Adrian Negrescu – karting, Ana Popescu – eco karting.

Marius Giurisici, capitanul echipei noastre, ne-a spus: „Ne aflam la jumatatea sezonului competitional si conducem in clasamentul general la individual si in clasamentul general pe echipe. Luna septembrie o consideram cea mai dificila din sezon deoarece avem 3 competitii de „foc”, care vor suspune pilotii si materialul de concurs la limite. Speram sa ne clasam pe podium in toate cele 3 concursuri, fara sa avem probleme tehnice. Asadar, asteptam toti dumbravitenii sa ne sustina in cele 3 locatii din aceasta luna automobilistica.

In privinta proximei etape, a V-a, putem afirma ca este una dintre cele mai dificile din campionat, deoarece consta in 5 manse de concurs in 3 locații diferite, iar o singura greseala te poate scoate de pe podium.”