Comuna Traian Vuia a intrat sambata in randul organizatorilor de competitii automobilistice, fiind in premiera gazda mult asteptatului concurs international VTM Traian Vuia – lac Surduc 2021. Zona lacului Surduc a fost 28 de ani neintrerupti gazda a automobilismului sportiv, 16 ani pentru Raliul Banatului si 12 ani pentru VTM, insa pentru prima oara o astfel de competitie s-a desfasurat sub egida Primariei Traian Vuia.

A fost o reusita din toate punctele de vedere, pe langa proba de viteza pe traseu montan foarte numerosii spectatori bucurandu-se de marea surpriza a acestei competitii, sectiunea de Truck speed, in care echipa condusa de italianul Claudio Cuttaia, cu 2 truck-uri (cap tractor) pregatite special de concurs, i-a incantat, prin profesionalismul pilotilor si ineditul genului de concurs, pe toti fanii prezenti. Iar cei mai mici spectatori, veniti in numar mare, au luat cu asalt sectiunea de promo eco-karting desfasurata in incinta Muzeului Traian Vuia, gustand din plin si „surprizele dulci” oferite de organizatori.

Sportivii dumbraviteni au fost, ca de obicei, la inaltimea evenimentului, indeplinindu-si obiectivele: locul I la karting, echipe karting, automobilism si echipe automobilism.

Iata clasamentele:

Clasa 1

1.Giurisici Marius – Honda Civic

2.Baru Cosmin – Citroen Saxo

3.Kovacs Csaba – Citroen C2

Clasa 2

1.Gaman Gabriel – Seat Ibiza

2.Popa Claudiu – Opel Kadett

3.Dobra Alin – Peugeot 206

Clasa 3

1.Samuil Mircea – Audi A3

2.Gosta Razvan – VW Golf

3.Vilsan Darius – BMW E36

Open

1.Samuil Mircea – Audi A3

2.Gaman Gabriel – Seat Ibiza

3.Giurisici Marius – Honda Civic

Feminin

1.Danciu Elena – BMW 3200

Karting motor

1.Negrescu Adrian

Karting Electric

1.Stoenescu Nicola-Matei

Truck Speed – Claudio Cuttaia capitan

1.Volanek Stefan – Truck Scania

2.Strama Remus – Truck Scania

Echipe auto

1.CSC DUMBRAVITA – Giurisici Marius, Marcu Daniel, Vilsan Darius, Gaman Gabriel, Popa Claudiu

2.LUGOJ RALLY TEAM – Danciu Cristian, Danciu Darius, Danciu Elena, Danciu Laura, Olariu Marius, Baru Cosmin, Baru Albert, Gosta Razvan

3.A.C.R. Timis

Echipe karting

1.CSC DUMBRAVITA – Negrescu Adrian, Stoenescu Nicola-Matei

2. A.C.R. Timis