Spectacol la masa de joc, la Cupa de Iarnă CSC Dumbrăvița-Gewo EMI-TT

Un adevărat regal de tenis de masă s-a desfășurat, în acest final de săptămână, la Sala Polivalentă din Dumbrăvița. Cupa de Iarnă CSC Dumbrăvița-Gewo EMI-TT, întrecere organizată de clubul nostru, a reunit un număr însemnat de practicanți, din toate categoriile competiționale, care au oferit momente de spectacol la masa de joc.

Iată rezultatele înregistrate în cele două zile ale competiției:

Ziua 1 – Sâmbătă, 11 decembrie

Categoria Elite:
Locul I Daniel Moldovan-Dumbrăvița
Locul II Bogdan Badea-Dumbrăvița
Locul III Iana Remus-Timișoara
Locul IV Pavel Bielunkevicz-Polonia

Categoria Open:
Locul V-VIII Dora Moldovan-Dumbrăvița

Categoria începători:
Locul I Vuk Andrejevici-Dumbravita
Locul II Vlăduț Vrâncean – Arad
Locul III Adrian Popescu
Locul IV Mircea Negru – Deva

Ziua 2 – Duminică, 12 decembrie


Grupa Performanță:

Locul I Daniel Moldovan
Locul II Mădălina Orban
Locul III Alessia Pauliuc
Locul IV Dora Moldovan

Grupa Avansați:
Locul I Adrian Popescu
Locul II Ionuț Drancă
Locul III Mihai Gherman
Locul IV Vuk Andrejevic
Locul V Vlad Enescu
Locul VI Ștefan Ardelean

Pentru cei de la grupa de performanță, participarea la această întrecere a constituit un preambul pentru competiția care se va desfășura săptămâna viitoare, tot aici, la Dumbrăvița. E vorba despre Cupa României pentru tineret și seniori (individual și dublu). M-au surprins și participanții noștri de la categoria începători, care au arătat un nivel foarte bun. Organizarea a fost cât se poate de reușită, ceea ce a făcut ca părinții sa fie mulțumiți și bucuroși, văzându-i pe copiii lor cum trăiesc emoțiile la masă de joc. Mulțumesc antrenorilor colaboratori, care sunt alături de mine zi de zi și care stau la formarea și descoperirea tinerilor talente. Mulțumim tuturor părinților, pentru încrederea pe care ne-o acordă și pentru efortul depus de a-i aduce pe copii la sport”, a declarat antrenoarea clubului nostru, Nicoleta Husar.

Toți participanții au primit câte un pachețel, cu ocazia apropierii sărbătorilor de iarnă, la care au contribuit toți cei implicați în buna desfășurare a competiției. Întrecerea a fost posibilă grație Consiliului Local Dumbrăvița, Consiliului Județean Timiș, sponsorilor Gewo EMI-TT (Germania), Decathlon, d-nei Amalia Turcanu (Timișoara), Pensiunea Genesa Dumbrăvița, Casa Ardelenească Dumbrăvița, Blink Studio Dumbrăvița.