Spre Deta, cu gândul la cât mai multe clasări pe podium!

Campionatul de Automobilism și Karting al județului Timiș programează etapa a 3-a a sezonului, la acest final de săptămână. Mâine are loc Deta Super Rally & Kart 2023, o etapă care se distinge prin viteză și desfășurată pe circuitul din centrul orașului Deta.

Acest eveniment sportiv va avea 5 secțiuni: circuit viteză, drift, motor kart, eco kart și promo eco kart gratuit, pentru micuții spectatori din Deta, transmite organizatorul, Asociația Auto Club Rally Timiș.

Clubul nostru va fi și de această dată puternic reprezentat, iar căpitanul echipei Marius Giurisici, își dorește repetarea performanței din urmă cu două săptămâni, de la Dumbrăvița, unde au fost 10 clasări pe podium la individual, iar la echipe ne-am impus atât la clasa auto, cât și la karting.

„O probă de viteză, față de etapa de la noi, de la Dumbrăvița, care a fost mult mai tehnică. Sunt mai multe linii drepte, cum spuneam, viteza va face diferența, se va vedea aici mai clar și puterea mașinilor, dar se poate întâmpla orice. Mergem în aceeași formulă câștigătoare, ca și la Dumbrăvița, și sperăm să repetăm performanța din etapa desfășurată la noi acasă”, ne-a declarat Marius Giurisici, cel care este și managerul secției de automobilism și karting a clubului nostru.

Iată-i pe piloții care ne vor reprezenta mâine, în etapa de la Deta:

Echipa Auto:

– Marius Giurisici (căpitan) / Honda Civic

– Florin Sburlea / Mazda 323

– Marius Curelaru / Opel Astra

– Răzvan Buzdugan / BMW E36

– Adrian Gros / Dacia Logan

– Ștefania Cicu / Opel Corsa

Echipa Karting:

– Deian Marcu / Karting Juniori

– Adrian Negrescu / Karting Supersport

– Matteo Damian / Karting Juniori

– Ana Maria Popescu / Karting Kids

– Rareș Pârvan / Karting Kids

– Yannis Muraru / Eco – Karting

– Eric Mihăilescu / Eco – Karting

Drift:

– Sergiu Tirla / BMW E36