Stagiul din Serbia, un succes pentru secția de tenis de masă

În ultima parte a lunii august, sportivii din cadrul secției de tenis de masă a clubului nostru au participat la un stagiu de pregătire în Serbia. 14 sportivi de la CSC Dumbrăvița au fost cantonați la Krupanj, unde s-au pregătit alături de jucători din mai multe țări europene și au participat la Turneul GEWO Camp, organizat de sponsorul acestei acțiuni.

Între 23 și 31 august, sub îndrumarea antrenorilor Nicoleta Husar, Mihaela Ilie, Andreea Ghiroceanu, Bogdan Roman și Mircea Talpaș s-au pregătit, în localitatea din vestul Serbiei, 14 sportivi ai clubului nostru. E vorba de Răzvan Popescu, Alexandru Dehelean, Alesia Németh, Dragoș Tucuina, Matei Silaghi, Vuk Andreievici, Ștefan Ardelean, Adrian Popescu, Fabian Bugărin, Dora Moldovan, Maria Gîrlea, Alessia Pauliuc, Bogdan Badea și Daniel Moldovan.

La Turneul GEWO Camp, rezultatele cele mai notabile reușite de sportivii clubului nostru au fost următoarele:

  • Locul I – echipa feminină (Maria Gîrlea, Dora Moldovan și Alessia Pauliuc);
  • Locul III – echipa masculină (Bogdan Badea, Daniel Moldovan, Vuk Andrejevic)
  • Locul II – Bogdan Badea (individual)
  • Locul III – Maria Gîrlea (individual)
  • Răzvan Popescu și Alesia Németh au fost câștigătorii la categoria lor de vârsta, 9, respectiv 11 ani, fiind declarați campionii turneului Gewo Camp 2022.

„Sponsorul GEWO a oferit două premii speciale care consta în participarea la un stagiu de pregătire în Germania, în luna septembrie. Satisfacția cea mare a fost să vedem că au fost selecționați doi sportivi de la clubul nostru, Bogdan Badea și Maria Gîrlea, intrând în calcule și Daniel Moldovan. Mulțumim organizatorilor pentru bunele condiții oferite și implicare la acest stagiu de pregătire internațional. Mulțumesc pe această cale colaboratorilor mei Mihaela Ilie, Andreea Ghiroceanu, Bogdan Roman și Mircea Talpaș care se implica zi de zi la obținerea performantelor acestor sportivi. Felicitări copii că v-ati comportat exemplar și încă odată localitatea Dumbrăvița arată ca aici se nasc talente, sunteți ambasadorii comunității în care trăiți si munciți asiduu zi de zi”, au fost concluziile prezentate de antrenoarea Nicoleta Husar.