Campioana en-titre, CSA Steaua București, s-a dovedit a fi o nucă prea tare pentru ACS Dumbrăvița, în semifinalele superligii la tenis de masă feminin. Echipa armatei – cu campiona europeană Bernadette Szőcs în frunte – a câștigat cu 3:1 turul organizat în Sala Polivalentă din Dumbrăvița. Având în vedere diferența clară de valoare dintre cele două combatante, cei doi antrenori au decis ca după o scurtă pauză să se dispute și returul semifinalei. Revanșa a fost mult mai strânsă, dar stelistele s-au impus până la urmă cu 3:2.

Așadar, la fel ca anul trecut echipa antrenată de Nicoleta Husar va primi medaliile de bronz, Federația Română de Tenis de Masă a decis ca cele două pierzătoare din semifinale să nu se mai întâlnească într-un meci direct.

ACS Dumbrăvița I-CSA Steaua București 1:3 (TUR)
Bernadette Szőcs-Andreea Zanfir 0:3, Mihaela Ilie-Roxana Istrate 0:3, Angelica Toma-Andreea Hudușan 3:0, Mihaela Ilie-Bernadette Szőcs 0:3.
CSA Steaua București-ACS Dumbrăvița I 3:2 (RETUR)
Angelica Toma-Bernadette Szőcs 0:3, Andreea Zanfir-Roxana Istrate 3:2, Mihaela Ilie-Andrada Vincze 3:0, Andreea Zanfir-Bernadette Szőcs 1:3, Angelica Toma-Roxana Istrate 2:3.