Turăm din nou motoarele! Începe sezonul în Campionatul de Automobilism și Karting Timiș

După o pauză de iarnă lungă, de peste trei luni și jumătate, motoarele se încălzesc din nou în Campionatul de Automobilism și Karting Timiș 2023. Prima etapă a noii stagiuni se va desfășura la Metro 2, în Calea Torontalului, unde se anunță spectacol pentru pasionații de cai putere.

Clubul nostru abordează într-o formulă nouă, mai extinsă numeric, prima etapă de campionat, Grand Prix Mărțișor – Timișoara-Metro 2023. Elementul inedit e reprezentat de apariția unei junioare, aflate la debutul absolut în competiții. E vorba despre Ștefania Cicu, pe Opel Corsa, care îl va avea drept copilot pe experimentatul Alin Lăpădușa.

„Avem o echipă reconstruită, alcătuită din foști campioni regionali și naționali. Țintim în primul rând primul loc, iar dacă nu se poate, atunci măcar podiumul obligatoriu! Pentru această primă etapă e un record de concurenți înscriși, sunt deja în jur de 45, veniți din toată țara. Va fi o etapă dificilă, pentru că s-au îmbunătățit mașinile și materialul de concurs la foarte mulți concurenți. Sperăm să facem față cu brio. Pe acest traseu, se vor vedea foarte bine modificările aduse mașinilor în pauza de iarnă, dar în aceeași măsură se va vedea și mâna pilotului, pentru că e un traseu mai de viteză. Bineînțeles, pot apărea erori de pilotaj care pot schimba în mod neaștepta ierarhia”, ne-a declarat managerul secției de automobilism și karting a clubului nostru, Marius Giurisici.

Iată lista piloților care vor concura mâine sub egida clubului nostru:

Echipa Auto

– Marius Giurisici (căpitan) / Honda Civic

– Sergiu Tirla / BMW E36

– Marius Curelaru / Opel Astra

– Alin Lapădușa / Subaru Impreza

– Adrian Gros / Dacia Logan

– Ștefania Cicu / Opel Corsa

Echipa Karting

– Deian Marcu / Karting

– Adrian Negrescu / Karting

– Matteo Damian / Karting

– Ana Maria Popescu / Karting

– Mihai Muraru / Eco – Karting

– Darius Becheru / Eco – Karting

Prima etapă a campionatului, Grand Prix Mărțișor – Timișoara-Metro 2023, va începe mâine, la ora 10:00, la Metro 2 în Calea Torontalului.