Turul de forță al fetelor începe duminică, la Carei

Începutul lunii octombrie va fi plin pentru echipa feminină de tenis de masă a clubului nostru. În mai puțin de o săptămână, vom disputa trei jocuri de Superligă, dintre care două în deplasare: duminică, 1 octombrie, la Victoria Carei, joi, 5 octombrie, la CSA Steaua București, și sâmbătă, 7 octombrie, acasă cu Politehnica Iași.

Primul joc din această serie va fi, așadar, în nordul țării, în fața vicecampioanei din ediția trecută a Superligii, CSM Victoria Carei. O formație experimentată, care pleacă cu prima șansă în duelul cu echipa noastră. Pentru întâlnirea de duminică, de la ora 11:00, antrenoarea Nicoleta Husar va miza pe tinerele Dora Moldovan și Teodora Șimon, plus Natalia Plokhotnyuk.

„Vom folosi în primul rând junioarele, pentru a le vedea nivelul, chiar dacă șansele vor fi mai mici la victorie. Alături de ele, va fi Natalia Plokhotnyuk. Aceasta e formula pentru deplasarea de la Carei, pentru că Andreea Zanfir e cooptată în pregătirea celor care participă la Top 10 Europa, iar Mihaela Ilie nu va juca în această etapă tocmai ca să mai rulăm și să vedem junioarele la lucru. Tot cu ele vom dori să intrăm la masa de joc și contra Stelei. Mai apoi, în data de 7, când jucăm cu Politehnica Iași, vom folosi senioarele. Trebuie să fim realiști, știm ce valori sunt la aceste echipe, mai ales la Steaua, unde joacă vicecampioanele Europei. Cum spuneam, dacă totul merge bine, ne putem gândi la o medalie de bronz în competiția feminină”, ne-a declarat Nicoleta Husar înaintea acestei serii de jocuri.

Mai trebuie spus că joia viitoare, împotriva celor de la CSA Steaua vor juca atât fetele, cât și băieții. Confruntarea masculină va începe la ora 11:00, iar cea feminină – o oră mai târziu.

Vă amintim, echipa noastră feminină a disputat până acum două jocuri în Superligă, ambele câștigate în sala proprie cu 3-0, în fața echipelor CSM Moinești și CSM Arad.