Un regal de tenis de masă la Sala Polivalentă: Cupa Dumbrăvița

Ultima sâmbătă a lunii ianuarie, programează un veritabil festival de tenis de masă în Sala Polivalentă din comuna noastră. Pe parcursul întregii zile, cu începere de la ora 9.00, se va desfășura Cupa Dumbrăvița, competiție co-organizată de clubul nostru, în parteneriat cu Asociația Amatur-România.

Turneul de Categorie A propune întreceri pentru patru secțiuni – elite, open, avansați și hobby. Așadar, pasionații de tenis de masă, foștii jucători din campionatele naționale sau chiar copii și juniori dornici de afirmare vor putea fi văzuți, sâmbăta aceasta, la mesele de joc din Sala Polivalentă.

În condițiile în care seniorii care ne reprezintă în Superligă nu pot participa la acest turneu, vom avea în competiție mulți dintre copiii aflați la început de drum în activitatea de performanță, după cum ne-a declarat antrenoarea Nicoleta Husar: „Avem foarte mulți participanți și din clubul nostru. Obiectivul principal pe care îl avem e ca sportivii noștri foarte tineri și copiii să aibă posibilitatea să joace cu adulți. Teoretic, aceasta e o competiție a adulților. Dar există posibilitatea să înscrii și copii, care se pot dovedi foarte talentați, care se pot remarca. Pe de altă parte, aici fiecare joacă în diverse stiluri, cu materiale diferite, iar copilului îi prinde bine să își formeze o gândire, să încerce să își pună în aplicare jocul, ținând cont și de îndrumările pe care le primește. Pentru ei e o experiență bună, mai ales că, pentru unii dintre ei, urmează săptămâna viitoare Cupa României la U11 și U13 la Odorheiu Secuiesc”.

Lista participanților la zi, confirmați la toate categoriile concursului, poate fi consultată accesând următorul link: https://www.tenisdemasa.ro/forum/node/1133623

Cupa Dumbrăvița va programa, cu începere de la ora 9.00, întrecerile pentru categoriile Elite și Open, iar în sesiunea de după-amiază, de la ora 14.30, vor intra la mesele de joc cei de la Avansați și Hobby.