Vacanța se apropie de final! O vară cu 11 meciuri de verificare

Echipa noastră de fotbal se reunește luni, 26 iunie, de la ora 18.00, la stadionul „Ștefan Dobay” din Dumbrăvița, în vederea pregătirii sezonului 2023/2024 al Ligii a II-a. Alb-verzii vor avea parte de un cantonament în localitatea hunedoreană Sântămăria-Orlea, dar și de 11 meciuri de verificare.

Primul test va avea loc la două zile după reunire, miercuri, 26 iulie, pe terenul formației de Liga a IV-a Progresul Ciacova. Vineri, 30 iunie, echipa noastră va pleca în stagiul de pregătire, însă înainte de a ajunge la Sântămăria-Orlea va merge la Brașov, pentru un test cu prim-divizionara CFR Cluj, una dintre reprezentantele fotbalului românesc în Europa Conference League. În timpul stagiului, vom merge la Hunedoara miercuri, 5 iulie, pentru un test cu nou-promovata Corvinul Hunedoara, pe stadionul „Michael Klein”. Iar la întoarcere, pe 8 iulie, mergem în Ungaria, pentru o întâlnire cu Szeged-Csanád Grosics Akadémia, locul 4 în ediția trecută a eșalonului secund.

După întoarcerea din cantonament, primul test va fi vineri, 14 iulie, acasă, cu Unirea Dej, pentru ca a doua zi să mergem în Serbia pentru întâlnirea cu OFK Vršac, locul 12 în liga secundă a țării vecine în stagiunea trecută. Urmează, în ordine, trei jocuri în deplasare, la Crișul Chișineu Criș (19 iulie), Viitorul Târgu Jiu (22 iulie) și FC Bihor (28 iulie), pentru ca pe 2 august, înaintea startului sezonului, să disputăm un meci-școală cu echipa U17 a clubului nostru, antrenată de Silviu Bălace. După prima etapă a Ligii a II-a, miercuri, 9 august, vom mai disputa un test, cu formația de Liga a III-a Phoenix Buziaș.

Iată, așadar, lista jocurilor de pregătire din această vară:

28 iunie – Progresul Ciacova (L4)

30 iunie – CFR Cluj (L1)

5 iulie – Corvinul Hunedoara (L2)

8 iulie – Szeged-Csanád Grosics Akadémia (L2, Ungaria)

14 iulie – Unirea Dej (L2)

15 iulie – OFK Vršac (L2, Serbia)

19 iulie – Crișul Chișineu Criș (L3)

22 iulie – Viitorul Târgu Jiu (L2)

28 iulie – FC Bihor Oradea (L3)

2 august – CSC Dumbrăvița U17

9 august – Phoenix Buziaș (L3)