Radu Gașpar, locul 7 la Campionatul Național U18

La sfârșitul săptămânii trecute, Aradul a găzduit Campionatul Național de judo rezervat sportivilor sub 18 ani. CSC Dumbrăvița a avut un reprezentant pe tatami, pe Radu Gașpar, care a avut o comportare încurajatoare în compania unor sportivi chiar și cu trei ani mai în vârstă decât el.

Tânărul nostru judoka a concurat în limitele categoriei 46 kg, unde a înregistrat o victorie și două înfrângeri, care i-au adus în final clasarea pe locul al 7-lea în ierarhia categoriei sale.

Radu Gașpar a fost asistat la saltea de antrenorul Sebastian Rus, căruia clubul nostru îi mulțumește pentru implicare.

„Suntem foarte mulțumiți de prestația lui, ținând cont că el se încadrează la U16, iar competiția a fost rezervată unor sportivi mai mari. E un rezultat încurajator. O astfel de participare îi prinde foarte bine, acumulează experiență și încredere în astfel de concursuri”, ne-a declarat managerul secției de judo a clubului nostru, Claudiu Sperlea.

Întrecerea de la Arad, desfășurată în Sala Universității Aurel Vlaicu, a fost prima competiție internă oficială la care CSC Dumbrăvița a avut reprezentanți. Următoarele întreceri organizate de FR Judo la care vom avea sportivi înscriși în concurs sunt Campionatul Național de copii U16 (unde vom fi prezenți prin Radu Gașpar și Briana Sperlea). Cele două întreceri sunt programate pentru perioada 25-27 martie, la Satu Mare.