Vom fi reprezentați puternic la Campionatul Național U13

Secția de tenis de masă a clubului nostru își mută atenția spre Odorheiu Secuiesc, acolo unde de mâine până duminică vom fi reprezentați la Campionatul Național U13. În primele două zile, se va desfășura competiția pe echipe, urmând ca de vineri să se treacă la probele individuale.

Delegația clubului nostru a plecat astăzi, spre Odorheiu Secuiesc, cu următorii sportivi în componență: Alexandru Deheleanu, Matei Szilagy, Răzvan Popescu, Dragoș Tucuină (masculin), Alessia Nemeth, Gioia Picu, Matilde Buzzoni, Isabella Deac, Nina Bialis și Georgia Bocia (feminin).

„Avem înscriși și copii mai mici de vârstă, deci sub 10 ani, iar cei 12-13 ani au început tenisul de masă de unul-doi ani, față de alții, care sunt cu trei sau patru ani în avans. Dar chiar și așa, am văzut o evoluție în jocul lor. Pe cei mai buni, i-am dus și la Arad, la Campionatul Național U19, pentru că aveam dreptul să înscriem mai multe echipe. Cred că a fost benefic pentru ei, să se rodeze cu jucători mai buni și să învețe din calitatea jocului lor. Ei sunt motivați, vom vedea însă cum vor reuși să se monteze. Au nevoie de timp, să crească, să participe la cât mai multe concursuri, să își câștige încrederea în forțele lor. Îmi pun speranțe în prima echipă a fetelor, cu care putem tinde chiar spre primii 8. E totuși greu de făcut calcule la această vârstă, copiii sunt destul de imprevizibili în joc. La fel, și la masculin sperăm la o evoluție cât mai bună și poate o calificare tot așa, înspre primii 8. Să nu uităm, acești sportivi mai au dreptul încă doi ani să joace la această categorie de vârstă!”, ne-a declarat antrenoarea Nicoleta Husar, înaintea competiției de la Odorheiu Secuiesc.