Dragan Paulevici, omul decisiv de la Clinceni: „E prima «dublă» în Liga a II-a pentru mine!”

Echipa noastră de fotbal s-a întors cu toate cele trei puncte din deplasarea de ieri, de la Clinceni. A fost 2-0 cu ultima clasată, Unirea Constanța, ambele reușite ale formației noastre purtând semnătura lui Dragan Paulevici, care a „lovit” în minutele 36 și 86.

A fost un meci dominat în cea mai mare parte de echipa noastră, scorul de 2-0 fiind prea blând, dacă ținem seama de multitudinea de ocazii mari pe care ni le-am creat la poarta Unirii.

„Cred că în acest meci am avut, pe lângă cele două goluri, cinci bare plus alte câteva ocazii clare. Până la urmă, ne bucurăm că am putut să luăm cele trei puncte, așa încât revenim bucuroși acasă. Sunt foarte mari aceste 3 puncte! Mereu se întâmplă așa cu echipele aflate sub noi, parcă ne lipsește concentrarea. La meciul acesta cel puțin, ne-a lipsit șansa, dar mă bucur că a venit pe final!”, spune Dragan Paulevici.

Jucătorul nostru cu numărul 23 punctase ultima oară în campionat chiar la precedenta întâlnire cu Unirea Constanța, la finalul lui noiembrie anul trecut. Atunci, a închis tabela pentru o victorie tot cu 2-0! „Mi-a spus și domnul antrenor înainte de meci că simțea că voi marca și de această dată în poarta lor. Mă bucur că am putut să marchez. Și nu numai atât, am reușit și o «dublă», e prima pentru mine în Liga a II-a. Sunt fericit și sper să o țin tot așa!”, a mai spus bucuros Paulevici.

CSC Dumbrăvița e neînvinsă de șase etape în Liga a II-a, iar în precedentele trei deplasări nu a încasat niciun gol! Obiectivul salvării de la retrogradare se conturează tot mai clar, fapt subliniat și de Dragan Paulevici, care regretă faptul că nu la fel de bine o duc și celelalte reprezentante ale Timișului în acest eșalon.

„Văd această echipă într-o continuă ascensiune. Mă bucur că în iarnă ne-au venit alături jucători cu experiență, jucători foarte buni. Simt că echipa este mult mai bună decât la începutul sezonului din Liga a II-a. Sincer să fiu, îmi pare rău că județul Timiș arată atât de rău pe plan fotbalistic. Mă bucur pentru noi, dar nu același lucru îl pot spune despre Poli și Ripensia. Aș fi vrut ca Timișul să fie ceva mai prosper în ceea ce privește fotbalul”, a mai spus Paulevici.

Liga a II-a se întrerupe preț de o săptămână, cu prilejul meciurilor din calendarul internațional. Echipa noastră nu are programat un amical la finele săptămânii viitoare, ci doar un joc-școală, miercuri, cu echipa de juniori U17 a clubului nostru. Gândurile alb-verzilor sunt însă deja la următoarea etapă: pe 1 aprilie primim vizita Ripensiei, o altă formație aflată sub linia retrogradării. „Urmează o pauză, dar concentrarea noastră va crește. Așteptăm meciul cu Ripensia, vrem să luăm și acolo cele trei puncte, pentru a putea să respirăm ușurați. Simt că dacă vom câștiga și cu Ripensia, în ultimele etape ne vom elibera de presiune și vom juca fotbal cu foarte multă plăcere”, e de părere Dragan Paulevici.

Prin „dubla” de ieri, de la Clinceni, Dragan Paulevici a ajuns la 4 goluri în actualul sezon, și i-a egalat în topul marcatorilor formației noastre pe Petre Simon și Călin Toma.