A patra victorie consecutivă fără gol primit!

Echipa noastră de fotbal a obținut astăzi o nouă victorie amicală, 1-0, pe terenul unei alte colege de serie, Avântul Periam. Chiar dacă alb-verzii nu au mai repetat recitalul ofensiv de la mijlocul săptămânii, din meciul de la Cermei, și de această dată au practicat un joc bun, consistent, pe fondul unei oboseli firești, acumulate într-o perioadă în care antrenamentele vizează mai mult factorul fizic.

Unicul gol al întâlnirii de astăzi a fost marcat de fundașul Adrian Bain, în minutul 70. Per total, a fost un joc echilibrat, în care prima repriză le-a aparținut gazdelor, cu o posesie mai bună și mai multe apariții la finalizare.

Meciul de la Periam, de astăzi, a consemnat a patra victorie consecutivă fără gol primit în meciurile de verificare. E cu atât mai îmbucurător cu cât, în această perioadă, alb-verzii s-au duelat cu trei colege de serie: 2-0 cu Pecica, 8-0 cu Cermei și 1-0 cu Periam.

„Mă bucură mult faptul că reușim să continuăm seria de victorii fără gol primit, e deja a patra consecutivă. Nu am avut foarte multe reușite la jocul de astăzi față de cel de miercuri. Dar, ca așezare, am stat din nou foarte bine în teren. Cred că acest sistem, 3-5-2, ni se potrivește, l-am asimilat foarte bine după numai o săptămână. O să lucrăm în continuare pe acest sistem, în paralel cu 4-2-3-1, sistemul pe care l-am utilizat în sezonul de toamnă. În funcție și de adversar, probabil vom alege ce sistem ni se va potrivi. Sunt foarte mulțumit de băieți în momentul de față, sunt foarte încărcați fizic. Mai urmează pentru noi o săptămână foarte grea și sperăm să putem trece fără accidentări majore”, ne-a declarat antrenorul Cosmin Stan.

Pentru echipa noastră, au evoluat azi Ciui – Bura-Koț, Zurbagiu (cpt.), Moțiu – Bodri, Martinov, Gologan, Olaru, Ghinescu – Tismonar, Făgărășanu, iar după pauză au mai intrat Bain, Benea, Amariei, Ilan, Paunchici, Ciubotariu și Grigoriu.

La jocul de azi, nu au putut fi utilizați Paulevici (absent din cauza unei pubalgii), Schinteie (care a suferit o fisură la genunchi și va lipsi cel puțin o săptămână de la pregătiri) și Vidican (care a susținut un examen la facultate).

Două amicale sunt programate și săptămâna viitoare pentru CSC Dumbrăvița: miercuri, cu C.A. Oradea, liderul Seriei a 10-a din Liga a III-a (la Salonta sau la Oradea), iar apoi sâmbătă, cu CS Comloșu Mare (Liga a IV-a Timiș), variantele fiind Jimbolia sau Gottlob.