Al treilea test, la lumina reflectoarelor!

Echipa noastră încheie a doua săptămână de pregătire cu un nou meci amical, al treilea al acestei perioade. Mâine, de la ora 18.00, pe terenul sintetic de la Baza II UPT, alb-verzii se vor duela, în nocturnă, cu Universitatea de Vest Timișoara, formație participantă în Liga a IV-a.

Vestea bună e că, dintre jucătorii absenți din motive medicale la meciul cu Poli, doi s-au întors la antrenamente. E vorba despre Benea și Gologan – ultimul trecând peste infectarea cu Sars-Cov-2. E incertă prezența portarului Ciui, care s-a confruntat și el cu o răceală puternică, și a lui Ilan – care mâine, cel târziu, ar urma să se întoarcă din tabăra de schi la care a participat cu facultatea. În schimb, Grigoriu a suferit o entorsă în amicalul de miercuri, cu Politehnica, iar prezența lui pe teren stă sub semnul întrebării.

Pe de altă parte, cu echipa noastră se antrenează Eduard Amariei, un fundaș dreapta născut în 2003, ce aparține de Politehnica Timișoara, și care, foarte probabil, va rămâne la Dumbrăvița pentru sezonul de primăvară.

„La meciul cu UVT, sper să reușim să corectăm greșelile defensive, de poziționare, pe care le-am avut la meciul cu Poli. Mi-aș dori să înțelegem destul de rapid aceste cerințe pe care le am de la jucători. Pe fază ofensivă, vreau să ajungem mai ușor la poarta adversă și să avem mai multe ocazii de gol. La meciul cu Poli am dus destul de mult mingea până la 20-25 de metri de poarta adversă, dar acolo am pierdut posesia. Aș vrea să avem mai multe faze cu finalitate. Aici lucrăm la cele două antrenamente de astăzi”, ne-a declarat antrenorul formației noastre, Cosmin Stan.

Adversarul nostru de mâine, UVT, ocupă locul 11 în Liga a IV-a Timiș după 19 etape, cu 29 de puncte (9 victorii, 2 remize și 8 înfrângeri).