… vor intalni, la Cermei, sambata, de la ora 15, in cadrul etapei a VI-a a celui de-al treilea esalon, echipa locala, antrenată de Flavius Moisă. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei, care a terminat sezonul trecut pe locul 8 din 10, are un inceput de nou campionat foarte bun, in ciuda faptului ca din primele 2 jocuri, ambele acasa, a scos doar un punct, insa impotriva primelor doua clasate in sezonul precedent. Aradenii ocupa pozitia a patra, cu 7 puncte (2 victorii, 1 egal si 1 infrangere), dar foarte probabil vor mai primi 3 puncte de pe urma meciului nedisputat la Periam, ca urmare a lipsei de la teren a ambulantei.

Cu un lot omogen, care a suferit putine schimbari, spre deosebire de alte sezoane, Gloria, care il are in lot si pe fundașul Ionuț Pop, selectionat de Daniel Oprescu la nationala U18, a inregistrat pana acum urmatorul parcurs: 1 – 2 cu Crisul Chisineu Cris si 0 – 0 cu Soimii Lipova, acasa, in primele 2 etape, 2 – 0 la nou-promovata din Dudestii Vechi si 4 – 2, din nou acasa, cu alta nou-promovata, Frontiera 2004 Curtici, plus, cum spuneam, probabil 3 – 0 la masa verde dupa jocul nedisputat de la Periam.

Iata si echipa de start de la ultimul joc de acasa, cu curticenii:

Gîrlea – Stoianovici, R. Iuga, D. Pop, Ursoi – Salka, Lazăr – M. Vlad, Sg. Popa, Piț – R. Popa.

Referitor la aceasta partida, antrenorul Cosmin Stan ne-a spus: „Intalnim echipa-surpriza a campionatului pana in acest moment, cu un inceput de sezon foarte bun si cu un joc consistent, care are in componenta jucatori cu profil ofensiv cu experienta la acest nivel, jucatori de calitate. Dar consider ca si noi avem atuurile noastre, pe care le-am pregatit pentru cei din Cermei in aceasta saptamana si cred ca avem si un ascendent moral fata de ei, prin cele doua victorii din campionatul trecut.”

Iar Flavius Moisă, antrenorul gazdelor de sambata, care a urmarit meciul echipei noastre cu vecinii din Ghiroda, a declarat: „Echipa din Dumbrăvița este extrem de combativă și stăpânește faza de contraatac și atac rapid foarte bine. Din ce am văzut, Martinov le cam face jocul la mijloc, un fotbalist box to box, acum rămâne dacă  va reveni și Zurbagiu… În general, Dumbrăvița are jucători tineri, dornici de afirmare, care se bat pentru fiecare minge. Acești tineri poate nu au avut șansa până acum să joace la Liga 3-a și de aceea doresc să demonstreze, și până acum o fac foarte bine, că au un viitor în fotbal. Dar, cam după principiul acesta e construită și echipa noastră și aș spune că și băieții noștri sunt la înălțime. Îi văd motivați, rezultatele bune din ultimul timp i-au și făcut să vorbească despre play-off, eu încerc să-i țin puțin cu picioarele pe pământ, căci trebuie să fim echilibrați.  Nu aș vrea să fim luați de val și, Doamne ferește, după două-trei rezultate negative să vorbim despre altceva. Altfel, rămâne de văzut la ora meciului de mâine dacă e bine că nu am jucat la Periam weekendul trecut. Poate vom fi mai proaspeți, însă să vedem și tonusul… Prevăd un meci interesant între două echipe tinere, extrem de ambițioase”.