Echipa noastră a urcat până pe locul trei în clasamentul seriei a 8-a a Ligii a III-a, grație unui succes obținut în deplasare, pe terenul celor de la ACS Poli. Înaintea rundei a 16-a, timișorenii erau cei care ocupau treapta a treia a podiumului.

Duelul disputat pe arena „Electrica” a avut o primă repriză cu mai puține ocazii și faze de parte. Totuși, Făgărășanu (’25 și ’45) și Rus (’29 și ’35) au creat ceva emoții la poarta adversarilor. Partea secundă a început cum nu se poate mai bine pentru alb-verzi. În minutul 49, Morariu a centrat perfect de pe dreapta, iar Mura, proaspăt introdus pe teren, a înscris cu o lovitură de cap de la marginea careului mic. 0-1. Tot Mura putea să dubleze avantajul în minutele 60 și 83, dar a fost blocat. De cealaltă parte, Sevici putea să restabilească egalitatea în minutul ’67, dar a fost mai întâi oprit de Popeț, după care David a respins de pe linia porții.

Ultima șansă a gazdelor i-a aparținut lui Dincă în minutul 88. Șutul acestuia, însă, a fost excelent deturnat de la vinclu de către Popeț! Iar pe contraatac, același Mura (’90) a înscris după o cursă solitară pentru 0-2, aducând toate punctele la Dumbrăvița.

Iată şi cele două formaţii ce s-au înfruntat pe arena „Electrica”…

ACS Poli (antrenor Silviu Bălace): Toma – Dincă, Cochințu, Stoia, Popa – Românu (’74, Hitian), Daminuța (cpt.), Sporin, Chiriac (’58, Toboșaru) – Mitre, Sevici (’87, Buzdugan).

Dumbrăvița (antrenor Florin Bătrânu): Popeț – Motreanu, Telescu (cpt.), David, Coroiu – Udrea, Jichici – Morariu (’70, Pițuc), Rus (’81, Ferțu), Ștefan (’46, Mura) – Făgărășanu.

După meci, antrenorul Florin Bătrânu, a concluzionat: „Sunt mulțumit și îi felicit pe băieții noștri pentru joc și pentru atitudine. E de apreciat și faptul că rezervele atunci când intră pe teren aduc un plus. Îl felicit pe Mura, în primul rând pentru atitudinea de care a dat dovadă. Mă bucur, de asemenea, că avem în cadrul lotului o atmosferă bună. În Liga a III-a, tocmai asta face diferența între echipe. Atitudinea și atmosfera”. În etapa viitoare a eșalonului trei, a 17-a, alb-verzii vor evolua tot în deplasare, pe terenul celor de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii.