Campioni județeni, fără gol primit! Comuna Dumbrăvița s-a impus la Cupa Satelor

Etapa finală a Cupei Satelor – faza județeană s-a disputat astăzi, la Carani. Echipa comunei Dumbrăvița, construită pe „scheletul” formației U13 a clubului nostru, a câștigat competiția fără să primească gol! Băieții pregătiți de Adrian Ștefan au acces, astfel, în faza națională, unde programul se va stabili ulterior.

Două victorii și o remiză a înregistrat azi echipa comunei Dumbrăvița. A fost 4-0 cu Dudeștii Noi și 5-0 cu Periam, între cele două meciuri fiind consemnat un 0-0 cu Sânandrei.

Amintim, nici în sezonul de toamnă Comuna Dumbrăvița nu a încasat vreun gol, în cele patru meciuri disputate în Grupa B. A fost 6-0 cu Parța, 0-0 cu Sânandrei, 1-0 cu Moșnița Nouă și 10-0 cu Sag.

„Sunt extrem de fericit pentru băieți, care au reacționat extraordinar! Suntem singura echipă care a reușit să nu primească niciun gol în această ediție și, în schimb, să marcăm de 27 de ori. Nu primează scorul la acest nivel, dar e clar că un asemenea bilanț îi ajută enorm la moral, îi încurajează. Sunt fericit pentru determinarea de care au dat dovadă, pentru spiritul lor de sacrificiu. Absolut toată lumea, de la copii, părinți și conducere, a fost extrem de implicată, pentru că ne-am dorit foarte mult să câștigăm această întrecere”, ne-a declarat antrenorul proaspeților campioni județeni, Adrian Ștefan.