Echipele de copii si juniori sunt acum in toiul competitiilor, fie ca vorbim de campionatele judetene sau turnee sau Interliga Nationala.

Juniorii U15, pregatiti de Calin Mada, au terminat pe locul 4 faza preliminara, in urma careia primele 2 clasate s-au calificat in grupa Elita, si continua in faza regulara a Campionatului Judetean U15, in care au 2 victorii, 1 egal si 1 infrangere.

Grupele U13, coordonata de Adrian Stefan, si respectiv U11, condusa de Laurentiu Telescu, au parcurs deja 8 etape din Campionatele Judetene ale grupelor de varsta corespunzatoare si au participat la 3 turnee organizate in zona noastra, ultimul fiind cel de la Covaci din ultimul week-end. In plus, copiii nascuti in 2012 (adica U10) din grupa lui Laurentiu Telescu au luat parte la 2 etape ale Interligii Nationale si vor juca sambata in a treia, organizata la Covaci. Iar Adrian Stefan a condus in grupa de la Sag selectionata comunei Dumbravita (formata pe scheletul grupei  U13 pe care o pregateste), in cadrul primei faze a etapei judetene a Cupei Satelor U13, pe care a terminat-o pe locul I (intr-o grupa avand ca adversare Parta, Sanandrei, Mosnita Noua si Sag), urmand a participa in primavara la faza secunda, avand ca miza calificarea la etapa regionala, ultima etapa fiind cea nationala. Cealalta grupa a fost gazduita de comuna Sacalaz, calificate fiind Dudestii Noi (locul I) si Periam, astfel ca in faza secunda se vor intalni in semifinale Dumbravita cu Periam si respectiv Dudestii Noi cu Sanandrei.

Copiii din grupele U9 si U8 (antrenor Ovidiu Preda) si U7 (antrenor Adrian Scrob) au jucat si ele 2 etape de Interliga si vor juca si in cea de sambata de la Covaci, dar au participat si la cele 3 etape de pana acum ale competitiei Kids Player Cup, de la Arena Player din Dumbravita, avand prestatii foarte frumoase.

Intrucat metodologia Federatiei Romane de Fotbal (in concordanta cu cea stabilita de UEFA) prevede ca pentru grupele U13 si mai mici nu se inregistreaza rezultatele si, ca urmare, nu se intocmesc clasamente, nu le comunicam nici noi, importante la aceste categorii de varsta fiind jocul si placerea de a juca, in detrimentul rezultatelor de pe tabele si orgoliilor mai mici (ale copiilor) sau mai mari (ale… parintilor), ce deriva de aici.