CIFRE | Doar două echipe (deocamdată) fără gol primit de la alb-verzi

În precedentul episod de analiză al sezonului de toamnă, constatam că, după 15 etape scurse din campionat, CSC Dumbrăvița are al doilea atac al Seriei a 8-a. În cele 13 meciuri disputate (alb-verzii au stat în două etape, când ar fi trebuit să o întâlnească pe ACS Poli), băieții lui Cosmin Stan au marcat de 26 de ori. Doar trei partide s-au încheiat fără ca echipa noastră să scuture plasa.

De altfel, în campionat mai există doar două echipe care nu au primit în acest sezon gol de la CSC Dumbrăvița. E vorba despre Șoimii Lipova și Pobeda Star Bișnov, formații cu care alb-verzii s-au întâlnit însă numai o singură dată.

Nici Crișul Chișineu Criș nu a încasat gol din partea alb-verzilor, cele două formații terminând cu scor alb meciul din etapa a 2-a, de pe terenul arădenilor. Situația a fost rezolvată în meciul retur, de pe „Ștefan Dobay”, în care fundașul Maric a punctat pentru echipa noastră în minutul 80.

Din cele 26 de goluri înscrise în acest sezon, 12 au fost marcate în poarta celor de la Avântul Periam. A fost 6-0 pentru alb-verzi în deplasare, în runda inaugurală, și 6-2 pe teren propriu, în prima rundă a returului.

De altfel, CSC Dumbrăvița este singura echipă care a reușit să marcheze șase goluri într-un meci, performanță realizată, după cum spuneam, de două ori. În toate celelalte partide consumate până la intrarea în vacanța de iarnă, în întreaga Serie a 8-a, recordul de goluri marcat de o echipă într-un singur meci e de 4!

Iată cum au fost împărțite, în sezonul de toamnă, cele 26 de goluri marcate de CSC Dumbrăvița:

Avântul Periam: 6 (tur) + 6 (retur)
Crișul Chișineu Criș: 0 (tur) + 1 (retur)
Progresul Pecica: 2 (tur) + 4 (retur)
CSC Ghiroda: 2 (tur) + 1 (retur)
Gloria Cermei: 2 (tur) + 1 (retur)
Șoimii Lipova: 0 (tur) + urmează returul
Pobeda Star Bișnov: 0 (tur) + urmează returul
Frontiera Curtici: 1 (tur) + urmează returul

Foto: sportarad.ro