Cosmin Stan: „Concluzia principală: am intrat în play-off!”

Formația noastră a pornit cu dreptul în 2022, reușind o victorie nesperat de clară pe arena arădeană „Motorul”, 3-0 cu Șoimii Lipova. Antrenorul echipei noastre, Cosmin Stan, s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi, care prin acest succes au îndeplinit și din punct de vedere matematic obiectivul pentru sezonul regular – calificarea în play-off, cu două etape rămase de disputat.

„Concluzia principală e că am intrat în play-off. Toată iarna ne-am antrenat cu gândul la acest obiectiv. Legat de meci, am întâlnit o echipă foarte bună, ușor avantajată de terenul sintetic de pe Motorul, unde s-a și antrenat. Noi ne-am închis foarte bine, am avut contraatacuri tăioase, dar am și suferit la câteva acțiuni ale Lipovei. Nu a contat atât de mult omul în plus pe care l-am avut, pentru că nu am antrenat o astfel de situație. Nu știm să jucăm în superioritate numerică și eu zic că Lipova a fost mai bună decât noi până la marcarea golului de 0-2”, ne-a spus Cosmin Stan.

În meciul de azi, lipovanii au protestat la adresa unor decizii ale arbitrilor, una dintre controverse fiind legată de golul al doilea al formației noastre, marcat de Martinov dintr-o presupusă poziție de ofsaid. Cosmin Stan nu uită eșecul din tur, de la Dumbrăvița, în fața „șoimilor”: „Aș vrea însă să le reamintesc celor de la Șoimii cum au câștigat meciul din tur, de la Dumbrăvița, cu două cartonașe roșii acordate jucătorilor noștri destul de ușor. Prea mult s-au plâns la acest meci…”.

Prin acest succes, alb-verzii s-au apropiat la o lungime distanță de locul 3, ocupat chiar de Șoimii Lipova. În cele două meciuri rămase, cu Pobeda Dudeștii Vechi și Frontiera Curtici, tocmai acesta e obiectivul – îmbunătățirea clasării.

„Obiectivul principal fiind îndeplinit, ne gândim deja la meciurile cu Dudeștii Vechi și Curtici. Atacăm intrarea în play-off de pe locul 3, iar acest lucru e posibil dacă vom câștiga cele două meciuri care ne-au mai rămas. Ne e la îndemână locul 3, suntem doar la mâna noastră!”, a conchis Cosmin Stan.