Cosmin Stan: „Nu vrem să dăm cu piciorul la șansa care ni s-a ivit!”

Antrenorul echipei noastre de fotbal, Cosmin Stan, speră ca elevii săi să profite de momentul bun pe care îl traversează în campionat și să-și asigure victoria în meciul de mâine, cu Pobeda Dudeștii Vechi. Va fi primul joc disputat pe stadionul „Ștefan Dobay” după 105 zile, iar tehnicianul e încrezător că perspectiva de a termina sezonul regular pe podium îi poate motiva pe tinerii săi elevi.

„N-am mai jucat de foarte mult timp acasă. De altfel, nici amicale n-am disputat pe terenul nostru, iar antrenamentele efectuate acolo au fost destul de puține. Cu toate acestea, cred că suntem într-un moment bun și nu vrem să dăm cu piciorul la șansa care ni s-a ivit, de a termina pe locul 3 sezonul regular. Matematic, avem nevoie de 4 puncte în ultimele două etape, deci ne stă la îndemână acest obiectiv. Sper să facem un joc reușit cu Pobeda și să luăm toate cele trei puncte”, ne-a declarat Cosmin Stan.

Tehnicianul formației noastre nu se teme de o culcare pe lauri a jucătorilor după victoria entuziasmantă de etapa trecută, 3-0, în deplasare cu Șoimii Lipova.

„Eu cred că am un stil aparte ca, în momentul în care câștigăm la scor, să mă iau de băieți legat de lucrurile care nu mi-au plăcut. Pe de altă parte, tind să îi încurajez mai mult atunci când am pierdut. Deci, s-ar putea spune că sunt cumva împotriva firii! După jocul cu Lipova, cred că am fost obiectiv în ceea ce am declarat, iar în această săptămână, la analiza jocului cu Șoimii, am discutat nemulțumirile pe care le-am avut. Sper ca băieții să fi înțeles ce vreau de la ei, pentru că deocamdată n-am realizat nimic. Am intrat în play-off și atât!”, a subliniat Stan.

La meciul cu Pobeda, vor lipsi din formația noastră accidentații mai vechi – Benea, Amariei și Paulevici. S-a mai adăugat însă o problemă la Paunchici, care a suferit o ruptură musculară și va lipsi de pe gazon 2-3 săptămâni.

Partida CSC Dumbrăvița – Pobeda Dudeștii Vechi, din etapa a 17-a a sezonului regular, va avea loc mâine (vineri), de la ora 15.00, pe stadionul „Ștefan Dobay”.