Costel Zurbagiu: „Clar, mergem cu gândul la victorie!”

Echipa noastră de fotbal pleacă astăzi în ultima deplasare din sezonul regular. În etapa a 18-a a Ligii a II-a, jucăm pe terenul unei alte nou-promovate, Progresul Spartac București. Partida e programată mâine, de la ora 11.00, pe terenul sintetic din cadrul Centrului Național de Fotbal din Buftea.

Delegația echipei noastre mai efectuează un antrenament în această dimineață, după care se va pleca spre zona Capitalei.

Alb-verzii vin după trei victorii consecutive în campionat (serie începută încă din sezonul de toamnă). Căpitanul echipei Costel Zurbagiu, are încredere în actualul lot de jucători, mizează pe starea de spirit foarte bună din vestiar și așteaptă al patrulea succes la rând din Liga a II-a.

Iată declarațiile complete oferite de căpitanul nostru înaintea jocului cu Progresul Spartac București:

„Sperăm ca din această deplasare să ne întoarcem cu toate cele trei puncte. Trebuie să continuăm acest parcurs foarte bun, început încă de anul trecut. Clar, mergem cu gândul la victorie. Starea de spirit e bună nu doar după meciul cu Poli, ci în urma tuturor rezultatelor bune pe care le-am avut în ultima perioadă. Acest trend ascendent și pregătirea foarte bună pe care am făcut-o în iarnă ne fac să privim cu optimism spre următoarele meciuri. Sper să fim cât mai sus și să ne salvăm de la retrogradare fără nicio emoție”.

„Faptul că se va juca pe teren sintetic, mă dezavantajează în mod sigur pe mine. Dar în echipă avem mulți băieți care au jucat pe sintetic, avem jucători foarte iuți, combinativi. Sperăm să facem o figură frumoasă și chiar cred că putem practica un fotbal plăcut sâmbătă”.

„Jucătorii veniți în iarnă reprezintă un câștig foarte mare pentru lotul nostru. E un salt calitativ față de echipa pe care am avut-o în toamnă, pentru că au venit jucători valoroși, maturi, care au multe meciuri jucate la nivel superior. Se mulează foarte bine pe jocul nostru, s-au adaptat foarte bine și ne ajută enorm”.